Annonce
Regionalt

Festen er udskudt - igen: Fanø Vesterland rykket til september

Fanø Vesterland 2021 er blevet flyttet fra maj til september. Arrangør Jesper Møller er optimist og tror fuldt og fast på, at festivalen kan gennemføres i år. Arkivfoto: Colin Seymour
Udsigterne til at kunne gennemføre den planlagte Fanø Vesterland i maj var så dårlige, at arrangørerne nu har besluttet i stedet at flytte festivalen til september. Alle de planlagte kunstnere har sagt ja til at komme til øen i Vadehavet i september i stedet.

Fanø: Festen på Fanø er udskudt. Igen.

Arrangørerne af Fanø Vesterland har besluttet at rykke den planlagte festival fra maj til september, simpelthen for at øge chancen for at kunne gennemføre.

- Vi kunne ikke trække den længere i forhold til de oprindelige datoer i maj. Det var ikke realistisk at vi kunne få lov at samle 5.000 gæster og de over 600 frivillige hjælpere, og selv hvis der skulle blive lukket op, så begyndte det at knibe tidsmæssigt med alt det praktiske. Vi skal blandt andet tage en helt ny festivalplads i brug, og den skal først bygges op. Derfor har vi valgt at rykke fra start til slut i festivalkalenderen, forklarer Jesper Møller Pedersen fra Fanø Vesterland.

Annonce

Optimist

Det ligner en gentagelse af sidste år, hvor festivalen på grund af corona også blev flyttet fra de oprindelige datoer i maj til september, men i modsætning til 2020 ser Jesper Møller Pedersen det som sandsynligt, at Fanø Vesterland kan gennemføres i år.


Vi tror fuldt og fast på det, ellers havde vi ikke gjort det.

Jesper Møller Pedersen


- Vi tror fuldt og fast på det, ellers havde vi ikke gjort det. Jeg synes, der er positive tendenser og lys i mørket rundt omkring, og med test og vaccinepas tror jeg på, at der er ting, der kan realiseres hen over sommermånederne, siger Jesper Møller Pedersen.

I stedet for de oprindelige datoer den 21. og 22. maj er det i stedet ved den 3. og 4. september, der skal sættes kryds i kalenderen, hvis man er en af de små 5.000, der har billet til Fanø Vesterland.

Er man forhindret i at deltage på de nye datoer, eller ønsker man af andre årsager at få refunderet sin billet, bliver det muligt at få sine penge retur. Det vil festivalen informere nærmere om i begyndelsen af næste uge.

Fanø Vesterland 2021

Årets festival er blevet rykket til den 3. og 4. september.

Der bliver musik fra tre scener på den nye festivalplads.

På plakaten er blandt andre Tim Christensen, Magtens Korridorer, Folkeklubben, Medina og Jonah Blacksmith.

Arrangør Jesper Møller anser det for usandsynligt, at amerikanske David Ramirez kan få mulighed for at deltage, i stedet er der blevet plads til Aura.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Kolding

Beslutning om at lukke SFO'er i ferier droppes fuldstændigt: Embedsmænd beklager fejl

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce