Annonce
Esbjerg

Udsolgt på få minutter: Nu sætter festival ekstra billetter til salg

Der kommer en ekstra scene til musik, og der bliver plads til yderligere 400 gæster på Fanø Vesterland 2020. Arkivfoto: John Randeris
400 mennesker mere får mulighed for at blive gæster til den ellers udsolgte festival Fanø Vesterland 2020. Billetterne sælges den 19. november
Annonce

Fanø: Da billetterne til næste års festival Fanø Vesterland blev sat til salg, gik rigtig mange forgæves.

Både da de første early bird-billetter til nedsat pris blev udbudt, og senere da det almindelige billetsalg gik i luften, var der langt flere købere, end der var billetter til salg, og efter få minutter var alt revet væk.

Men nu er der blevet åbnet en dør på klem for de, der fik en lang næse i stedet for en billet i køen på nettet.

Arrangør Jesper Møller har ved flere lejligheder udtalt, at han, selv om han sagtens kunne, ikke ville sælge flere end 3.000 billetter til Fanø-festivalen for ikke at få for mange mennesker på festivalpladsen og dermed risikere at ødelægge den intime oplevelse for gæsterne.

Men man har som bekendt et standpunkt, indtil man tager et nyt, og det er der en ganske særlig grund til i dette tilfælde.

Fanø Vesterland

Fanø Vesterland 2020 finder sted den 22. og 23. maj.

De sidste 400 billetter sælges den 19. november klokken 10.00 via hjemmesiden tikkio.com.

Foreløbigt er blandt andre Magtens Korridorer, Medina, Folkeklubben, Alex Vargas og Poul Krebs blevet præsenteret som artister på næste års festival.

Annonce

Mere musik

Fanø Vesterland får nemlig endnu et telt med en scene i 2020, og det betyder plads til både flere mennesker og mere musik.

- Vores naboer i Fanø Sejlklub har endnu en gang ladet vores drømme blive til virkelighed. Sidste år fik vi lov at låne et stykke af sejlklubbens jord og realisere "Drømmehaven" med salgsboder og scene med talks med gæster hos Anders Agger. Nu har vi fået mulighed for at udvide Drømmehaven med et nyt, smukt og stemningsfuldt telt. Fra den nye Royal teltscene kan man udover de fantastiske talks fremover opleve et fuldt musikprogram både fredag og lørdag. Altså lidt flere mennesker og meget mere musik, skriver Fanø Vesterland på sin Facebookside.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Kolding

Helt nyt kviktest-center åbner på mandag morgen: De ansatte er ved at blive uddannet til at pode

Annonce