Annonce
Esbjerg

Udsolgt på få minutter: Nu sætter festival ekstra billetter til salg

Der kommer en ekstra scene til musik, og der bliver plads til yderligere 400 gæster på Fanø Vesterland 2020. Arkivfoto: John Randeris
400 mennesker mere får mulighed for at blive gæster til den ellers udsolgte festival Fanø Vesterland 2020. Billetterne sælges den 19. november

Fanø: Da billetterne til næste års festival Fanø Vesterland blev sat til salg, gik rigtig mange forgæves.

Både da de første early bird-billetter til nedsat pris blev udbudt, og senere da det almindelige billetsalg gik i luften, var der langt flere købere, end der var billetter til salg, og efter få minutter var alt revet væk.

Men nu er der blevet åbnet en dør på klem for de, der fik en lang næse i stedet for en billet i køen på nettet.

Arrangør Jesper Møller har ved flere lejligheder udtalt, at han, selv om han sagtens kunne, ikke ville sælge flere end 3.000 billetter til Fanø-festivalen for ikke at få for mange mennesker på festivalpladsen og dermed risikere at ødelægge den intime oplevelse for gæsterne.

Men man har som bekendt et standpunkt, indtil man tager et nyt, og det er der en ganske særlig grund til i dette tilfælde.

Annonce

Fanø Vesterland

Fanø Vesterland 2020 finder sted den 22. og 23. maj.

De sidste 400 billetter sælges den 19. november klokken 10.00 via hjemmesiden tikkio.com.

Foreløbigt er blandt andre Magtens Korridorer, Medina, Folkeklubben, Alex Vargas og Poul Krebs blevet præsenteret som artister på næste års festival.

Mere musik

Fanø Vesterland får nemlig endnu et telt med en scene i 2020, og det betyder plads til både flere mennesker og mere musik.

- Vores naboer i Fanø Sejlklub har endnu en gang ladet vores drømme blive til virkelighed. Sidste år fik vi lov at låne et stykke af sejlklubbens jord og realisere "Drømmehaven" med salgsboder og scene med talks med gæster hos Anders Agger. Nu har vi fået mulighed for at udvide Drømmehaven med et nyt, smukt og stemningsfuldt telt. Fra den nye Royal teltscene kan man udover de fantastiske talks fremover opleve et fuldt musikprogram både fredag og lørdag. Altså lidt flere mennesker og meget mere musik, skriver Fanø Vesterland på sin Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce