Annonce
Kultur

Fanformand reagerer på ballade i EfB: Savner kommunikation fra klubben om uro

Steffen Kristensen er formand for EfB's fanklub. Foto: Jacob Schultz.
Indtil videre står EfB's officielle fanklub Blue Knights stadig bag deres helte på banen, men fanformanden efterlyser fakta og bedre kommunikation i sagen fra EfB's side, så man kan tage stilling til sagen på et bedre grundlag.

Esbjerg: Hvad er op og ned på alle de historier, der går om EfB's nye tyske cheftræner Peter Hyballas måde at behandle spillerne på?

Det vil formanden for Esbjerg fB's officielle fanklub Blue Knights, Steffen Kristensen, gerne  finde ud af, før han tager et endeligt standpunkt i sagen om uroen i sin hjerteklub.

- Det er rent ud sagt pissetræls og en situation, vi meget gerne havde været foruden. Det tror jeg, de fleste fans er enige med mig i, men det er svært på nuværende tidspunkt at have en helt klar mening om sagen. Det hele baserer sig foreløbigt på løse udtalelser fra anonyme kilder, og jeg vil gerne have lidt flere fakta på bordet, siger Steffen Kristensen.

Annonce

Han understreger, at han udtaler sig på egne vegne, situationen er ikke blevet drøftet officielt i fanklubben.

Afstand fra vold

- Der går sjældent røg af en brand, uden at der er ild, og jeg tager naturligvis afstand fra fysisk og psykisk vold og terror, men det er ok med en hård tone i omklædningsrummet. Der vil altid være nogen, der falder udenfor konceptet, når man ændrer spillestil, og træningen bliver hårdere, og de spillere vil ytre deres utilfredshed. Jeg savner både en samlet udmelding fra spillertruppen om, hvorvidt tilliden til træneren er væk, eller om det er en knude, der kan løses, og så bør EfB komme på banen med bedre kommunikation. Lige nu er der jo ingen, der vil udtale sig, derfor er det svært at have en skråsikker holdning til det hele, mener Steffen Kristensen.


Lige nu er der jo ingen, der vil udtale sig, derfor er det svært at have en skråsikker holdning til det hele.

Steffen Kristensen.


Annonce

Lad støvlerne tale

Så længe, der ikke kommer klare svar og udmeldinger fra klubben, spillerne og træneren, er det bedste svar at finde på banen, mener fanformanden.

- Slår vi Vendsyssel 3-0 i premieren, så er alt godt. Vi skal se spillernes reaktion på banen og lade støvlerne tale. Hvem er på holdet, og kæmper alle for samme sag og bakker op om ny træner og ny spillestil? Lige nu trænger vi til at få noget ro på og til at få noget kontinuitet i klubben. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme tilbage på stadion og se fodbold under rimelig normale forhold, og jeg fornemmer ikke den store kollektive tilskuerboycot på nuværende tidspunkt, men nu må vi se, hvad der bliver meldt ud i sagen, siger Steffen Kristensen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Ikke nu, men nu: Fotograferne fangede øjeblikket

Danmark

Lørdagens coronatal: Antallet af indlagte falder til det laveste siden midt i august

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Fabrik må sige nej til ordrer på grund af mangel på faglærte: - To ledige job kan barbere fem procent af omsætningen

Aabenraa For abonnenter

Bevæbnet militær ruinerede familiens hjem: Syv år senere er de fuldt integrerede i Danmark - men risikerer nu at blive sendt tilbage

Sønderborg

Nybyggeri i historisk bymidte: Firma får ja til at opføre fem etageejendomme

Varde

Kendt fastfood-firma må flytte efter naboklager: Kok siger farvel til den by, hvor navnet ellers blev slået fast

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Tønder For abonnenter

Eksplosivt: Tyskere køber huse i Tønder som aldrig før

Kultur

Festival: Tidsmaskinen landede lige ned midt i 1960'erne

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Billund For abonnenter

Se drone-video: Sådan ser Gyttegård Plantage og Grene Sande ud fra luften

Sport

Nekrolog: Dansk cykelsport har mistet sit joviale anker

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Rutineret lejesvend vil ikke bare slukke en brand. Han vil blive i SønderjyskE, og han mener ikke, at alderen er et problem

Vejen For abonnenter

Lottes lille datter kæmper med spiseproblemer: - Fagfolk siger, at hun kun lige spiser, så hun kan holde sig kørende og overleve

Sønderjylland For abonnenter

Sønderjyder med succes: Mesterkokke med Michelin-stjerner opvokset i samme mindre by

Annonce