Annonce
Esbjerg Energy

Fansene bakker op: Esbjerg Energy har solgt spøgelsesbilletter for næsten en kvart million

Esbjerg Energy kan juble over opbakning fra fansene. Klubben har på tre uger solgt 1604 spøgelsesbilletter. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Esbjerg Energy-direktør Peder Krogsgaard er ikke i tvivl om, at Esbjerg har et hold i isligaen i næste sæson. De 1604 fans, der har købt en støttebillet, kan se frem til en tak i form af et endnu ikke defineret arrangement.

Esbjerg Energy: 1604 støttebilletter - eller spøgelsesbilletter - er solgt.

240.600 kroner er i kassen.

Sådan var status søndag, fortæller Esbjerg Energy-direktør Peder Krogsgaard.

- Det er rigtig fint. Det går stille og roligt. Folk er gode til at støtte op, siger han.

Det er tre uger siden, Esbjerg Energy satte spøgelsesbilletterne til salg. Klubben lod sig inspirere af andre danske ishockeyklubber, som solgte billetter, selvom sæsonen er afblæst.

I praksis er hver billet en donation på 150 kroner, der kan hjælpe klubben i en økonomisk hård periode under coronakrisen.

Og det har lidt mere end 1600 tilhængere altså valgt at gøre. Peder Krogsgaard er tilfreds.

- Det stemmer godt overens med vores forventninger til salget. Det er billetter, som kun vores fans har købt. Vi vidste ikke helt, hvor vi stod, da vi startede, men vi er rigtig tilfredse med allerede nu at have solgt 1600 billetter. Det må siges at være flot i de her tider, hvor der er mange ting, der er større end vores lille ishockeyklub. Det er flot, at man har overskud til at tænke på os.

Fans, der støtter på denne måde, modtager en fysisk billet. Desuden kan de se frem til at få en tak senere i form af et endnu ikke nærmere defineret arrangement.

- Der kommer noget til dem, der har købt støttebilletter, fortæller direktøren.

Annonce

Vi vidste ikke helt, hvor vi stod, da vi startede, men vi er rigtig tilfredse med allerede nu at have solgt 1600 billetter. Det må siges at være flot i de her tider, hvor der er mange ting, der er større end vores lille ishockeyklub. Det er flot, at man har overskud til at tænke på os.

Peder Krogsgaard, dirketør, Esbjerg Energy

Ishockey i næste sæson

Esbjerg Energy satte 5000 billetter til salg. Målet er at ramme 2000 billetter, fortæller Peder Krogsgaard. Han forventer, at salget bliver lukket engang efter påske.

- Jeg tænker, at det kommer helt automatisk efter påske. Når vi nærmer os 1. maj, kommer der et nyt regnskabsår. Målet var at blive hjulpet igennem likviditetsmæssigt, og det lykkedes, siger direktøren.

Spøgelsesbilletterne har gjort underværker. Det samme har støtte fra sponsorer.

- Det gør en stor forskel. Vi skulle sikre likviditet til at betale omkostningerne i marts og april. Og så er der kommet støttepakker fra regeringen, vi kan søge. Vi har gang i trøjesalg nu, og så har vi fået kæmpehjælp fra sponsorer, som har bakket op med en slutspilsbonus. Vi er kommet igennem, fortæller Peder Krogsgaard.

Fans af klubben kan godt indstille sig på, at der også er ishockey i Esbjerg i næste sæson.

- Vi spiller ishockey næste år. Det har jeg nu heller ikke været i tvivl om. Ejerkredsen har garanteret, at vi kommer igennem og har selv været et kæmpe aktiv. Vi spiller næste år, lyder garantien fra Peder Krogsgaard.

Spøgelsesbilletter

Med undtagelse af SønderjyskE sælger alle isligaens klubber støttebilletter/spøgelsesbilletter. Rødovre var den første klub, der satte støttebilletter til salg.

Du kan stadig støtte Esbjerg Energy ved at købe en støttebillet på klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce