Annonce
Tønder

Farvel - og tak

Venstre opstillingsmøde, 18. juni Agerskov. Arkivfoto: Uwe Iwersen
Annonce

Læserbrev: To V-medlemmer smækker døren til Venstre, og de smækker den hårdt. Det er naturligvis rigtig træls, men man skal jo altid være tro mod sig selv. De to, nu tidligere V-medlemmer, skriver at det har været forstemmende at opleve, hvordan en lille håndfuld utilfredse medlemmer, har haft held til at splitte Venstre i Tønder i stumper og stykker, de mener endvidere, at et unavngiven V-medlem burde være ekskluderet, fordi vedkommende har skrevet kritiske læserbreve.

Nu er det jo ikke DDR vi lever i, så naturligvis skal medlemmer af et parti have lov til at ytre sig, og så det er rent faktisk sådan, at den “lille” gruppe udgjorde et flertal på marken i Agerskov. Valget i Agerskov, fandt mig bekendt ikke sted allerede i juni, fordi at kritikerne ikke kunne holde “gryden i kog”, som de to påstår, men fordi Frandsen gerne ville have formalia på plads hurtigst muligt, og med hensyn til de forsvundne stemmesedler er der bare at sige, at valget blev godkendt af både Martin Iversen og Henrik Frandsen.


Nu er det jo ikke DDR vi lever i, så naturligvis skal medlemmer af et parti have lov til at ytre sig

Fra læserbrevet


Jeg vil også lige minde om, at Frandsen ikke blev fravalgt den p.g.a politik, han førte, det var måden, han førte den på, han slæber et spor af beskyldninger om dårlige sager, vennetjenester og kammerateri efter sig. Desuden vil jeg lige påpege, at siden Frandsen og hans støtter har forladt Venstre, er både byrådsgruppen og partiet præget af intern ro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce