Annonce
Esbjerg

Farvel til et helt hold i Team Esbjerg

Hollænderen Estavana Polman var blandt de 360 deltagere i afslutningsfesten hos Team Esbjerg. Her ses hun sammen med sin gode veninde, norske Emily Stang Sando, som nu skifter til Odense, mens Kurt Skov fra Blue Water Shipping og bestyrelsen i Team Esbjerg, nyder selskabet. Foto: Per Benny Paulsen

360 personer deltog i afslutningsfesten hos Blue Water Shipping, deriblandt den hårdt savnede topspiller Estavana Polman.

Esbjerg: Ved afslutningsfesten hos Blue Water Shipping sagde Team Esbjerg og sportschef Thomas Hylle pænt farvel til et helt hold af spillere, som hver især fik overrakt en trøje og en buket blomster. Der var pæne ord og en tak for indsatsen til Mette Hjort Knudsen, Nanna Friis-Traberg, Laura van der Heijden, Filippa Idéhn, Jenny Alm, Susanne Kastrup Forslund, Ida Bjørndalen Karlsson, Emily Stang Sando og Tove Seest. Både Nanna Friis Traberg, Ida Bjørndalen Karlsson, Susanne Kastrup Forslund og Tove Seest har meddelt, at de stopper karrieren, mens de øvrige på nær Mette Knudsen fortsætter karrieren i andre klubber.

For Tove Seest gælder dog, at hun bliver i klubben som business- og eventchef.

Team Esbjergs cheftræner Lars Frederiksen takkede også spillerne for den tid de har været i klubben og ønskede dem held og lykke i fremtiden. Han rettede en helt speciel tak til Tulle, som er identisk med Susanne Kastrup Forslund.

- Tulle har betydet meget for mig både på banen og udenfor, for vi har haft et nærmest ægteskabslignende forhold, hvor vi har kunnet sige tingene lige ud og dermed også hjælpe hinanden og holdene, sagde Lars Frederiksen. Han har trænet Tulle både i Vejen og i Team Esbjerg.

Publikum bakkede op

Formanden Bjarne Pedersen takkede for sæsonen og for den store opbakning, holdet har fået med omkring 2.000 tilskuere i snit til kampene i Blue Water Dokken.

- Sæsonen 2016-17 var skuffende, men vi satser benhårdt på at vinde en DM-titel igen og komme ud i europæiske kampe. Vi ved godt, at vi ikke har leveret varen i år, men vi kommer stærkt igen, sagde formanden.

Bjarne Pedersen rettede en stor tak til alle de personer, som har ydet en indsats for klubben lige fra videomanden Jes Junker Jensen, til læge Ole Busch og til det store korps af servicefolk samt sponsorer og samarbejdspartnere.

Med spillertruppen, bestyrelse, trænere og ledere samt sponsorer samlede afslutningsfesten 360 deltagere, som var placeret ved 45 borde, hvor der blev serveret en buffet fra Ho Ferie- & Aktivitetscenter.

Med til festen var blandt andre gravide Estavana Polman, som føder en pige om cirka en måned i enten Danmark eller Holland. Hun har i anden halvdel af sæsonen været hårdt savnet, men ventes tilbage hos Team Esbjerg i løbet af oktober.

Annonce
Kultur For abonnenter

Ping-pong om millioner: Fiskerimuseet justerer byggeambitioner og satser mere på indhold i stedet for arkitektur

Danmark

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

AGF foran ved pausen: SønderjyskE jagter udligningen

Kultur For abonnenter

Sophies far er 69 år og ramt af demens: Min første tanke var, at der må da være nogen, som kan fikse ham

Aabenraa

47-årig mand forbrændt: Hjemmelavet fyrværkeri selvantændte

Sønderborg

Massive protester mod biogasanlæg i Kværs: 44 indsigelser mod ny miljørapport

Aabenraa

Næstformand forstår det ikke: Nu flyttes børn fra omstridt specialskole

Kolding For abonnenter

Bil bragede ind i Freddie og Marlenes hus: Nu risikerer de, at deres hus braser sammen

Esbjerg

Slim, skimmel og døde insekter: Superbrugs fik sur smiley

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderborg

Brandstifter dømt - løb efter vidner med kokkekniv

Sport

Chris Anker Sørensen bliver begravet i stilhed

Nordtyskland

Derfor bliver forbundsdagen danskere, end du tror: SSW er nemlig ikke alene

Debat For abonnenter

Det mener JydskeVestkysten om det danske mindretals valgtriumf i Tyskland

Billund For abonnenter

Tesfaye mødte Osama, Bashir og Mahmoud: Sådan kom syriske flygtninge i arbejde på en virksomhed, hvor der er brug for dem

Annonce