Annonce
Tønder

Farvel til Venstre

Venstre drive in-opstillingsmøde i Agerskov. Arkivfoto: Kurt Gabs

LÆSERBREV: Ved kommunalvalget i 2017 opnåede Venstre i Tønder Kommune et meget flot resultat. Som én af de få kommuner i Sydjylland havde Venstre fremgang og besatte 15 ud af 31 pladser i byrådet. Det var ikke Henrik Frandsens fortjeneste alene, men han bidrog med mange personlige stemmer.

Det udmærkede resultat kunne med al sandsynlighed være blevet gentaget ved det kommende kommunevalg i november, men sådan skulle det ikke være.

Det har været forstemmende at opleve, hvordan en lille håndfuld utilfredse, godt hjulpet af kommuneforeningens formand Kim L. Tygesen, har haft held til at splitte Venstre i Tønder i stumper og stykker. Vi har været vidne til læserbreve, oven i købet skrevet af et Venstre-medlem, med et sådant indhold, at det efter vores opfattelse burde have medført eksklusion af partiet. Men formanden Kim L. Tygesen forholdt sig tavs, hvilket kun kan tolkes som en godkendelse af indholdet i læserbrevene.


Det har været forstemmende at opleve, hvordan en lille håndfuld utilfredse, godt hjulpet af kommuneforeningens formand Kim L. Tygesen, har haft held til at splitte Venstre i Tønder i stumper og stykker.


Kulminationen fandt sted på en mark i Agerskov, hvor 55 stemmesedler på meget, meget mystisk vis forsvandt op i den blå luft. Ifølge Jydske Vestkysten var det efterfølgende ikke muligt at efterkontrollere, om der var begået fejl, da de afkrydsede medlemslister var blevet makuleret før resultatet af opstillingen var godkendt – sikke dog en effektivitet.

Hvorfor Venstre i Tønder skulle vælge borgmesterkandidat et halvt år før alle andre kommuner i Sydjylland, er os stadig en gåde, men kan vel kun skyldes den grundløse hetz, der på det tidspunkt kørte for fulde omdrejninger mod Henrik Frandsen, og at nogle var bevidste om, at den ”gryde” ikke kunne holdes i kog helt til efteråret.

Det er blot nogle af grundene til, at vi ikke længere kan eller vil være medlem af Venstre – et parti, vi har været medlem af i over 50 år.

Hvis Henrik Frandsen skal have en mulighed for at fortsætte sit solide og positive arbejde for Tønder kommune, forudsætter det, at Tønder Listen, og ikke mindst Henrik Frandsen personlig, får en stor og bred opbakning ved kommunalvalget den 16. november.

Det vil vi gerne opfordre til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce