Annonce
Debat

Fast forbindelse mellem Fyn og Als bør opprioriteres

Annonce

Læserbrev: AlsFynBroens komité arbejder som bekendt for en fast forbindelse mellem Fyn og Als. Det er et stort og prisværdigt arbejde, som vi alle må være taknemmelige for.

Kommitéen består af folketingspolitikere og de sidste der nu er indtrådt er min partileder for Nye Borgerlige, Pernille Vermund og venstremanden Lars Christian Lilleholt.

Pernille Vermund er valgt til Folketinget i Sydjylland Storkreds og har den fornuftsindstilling, at projektet ikke kun er til gavn for Syd- og Sønderjylland, men hele Danmark.

Det siger sig selv, at infrastrukturen er gavnligt hvorend vi befinder os. Den faste forbindelse mellem Fyn og Als er bare et af mange vigtige infrastrukturprojekter og forbindelsen bør opprioriteres.

Nye Borgerlige går helhjertet ind for AlsFyn projektet. Forbindelsen vil være medvirkende til at sætte gang i vækst, beskæftigelse samt udvikling i Sønderborg og resten af Sønderjylland.

Vi skal tænke på sammenhængningskraften for hele Danmark, og her er AlsFynBroen et vigtigt projekt som gerne må iværksættes.

Vi har grund til at takke alle kræfter bag dette projekt, ikke mindst Danfoss.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce