Annonce
Billund

Fastelavn fejres hos Bog & Idé/Legekæden i Grindsted

I 2018 flyttede Brian Hansen, til højre, tøndeslagningen til Torvet, hvor han fik hjælp af cykelminister Hans Jørgen Mogensen. Lørdag den 22. februar er der igen tøndeslagning hos Legekæden/Bog & Idé. Arkivfoto: Chresten Bergh
I samarbejde med Grindsted Handelsstandsforening inviterer Brian Hansen endnu en gang til tøndeslagning hos Bog & Idé/Legekæden. Det foregår lørdag den 22. februar.
Annonce

Grindsted: Søndag den 23. februar er det fastelavn.

Men allerede dagen før - lørdag den 22. februar klokken 11.00 - vil der blive banket ihærdigt på tre fastelavnstønder, som indehaveren af Bog & Idé/Legekæden, Brian Hansen, hænger op på Engtorvet bag butikken. Det sker i samarbejde med Grindsted Handelsstandsforening, og det er syvende gang Brian Hansen sørger for fastelavnsløjer i byen.

- Jeg har gjort det alle de år, jeg har haft butikken i Grindsted. Vi er nødt til at lave nogle aktiviteter, ellers sker der ikke noget, og der er som regel god opbakning til det. Sidste år var der 50-60 stykker med forældre og bedsteforældre, fortæller Brian Hansen.

Der er tænkt på alle aldersgrupper, og derfor bliver der hængt tre tønder op, hvor den til de helt små er af pap, så de har en chance for at slå den ned. Tønderne er blevet dekoreret af børn i vinterferien, og de vil som altid være fyldt op med masser af godter og Brian Hansen sørger desuden for saftevand, kaffe og kage ved arrangementet.

- Det er helt gratis at deltage og man behøver ikke at være klædt ud. Der bliver naturligvis kåret både en kattekonge og en kattedronning, siger Brian Hansen.

Under fastelavnsløjerne vil Legekæden/Bog & Idé være åben, og Brian Hansen fortæller, at når der bliver slået katten af tønden, så bliver der også handlet godt i butikken.

Det er med andre ord lidt af en win-win for både butikken og Grindsted.

Man behøver ikke melde sig til, man kan bare møde op - både med og uden forklædning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce