Annonce
Erhverv

Fastfood-kæde lukker midlertidigt knap halvdelen af restauranterne

Sunset Boulevard lukker midlertidigt knap halvdelen af fastfood-restauranterne. - I Sunset Boulevard ønsker vi at passe på vores medarbejdere og vores gæster, og derfor vælger vi nu at tage de nødvendige skridt for, at vi kan reducere smittefaren, udtaler Jens Broch, der er admininistrerende direktør i Sunset Boulevard. Foto: Sunset Boulevard
Sunset Boulevard, der har 44 restauranter, lukker midlertidigt 21 af dem. Restauranterne med drive-in har fortsat åbent, og kæden opfordrer kunderne til at bruge drive-in.
Annonce

Kolding: Sunset Boulevard-restauranter uden drive-in lukkes midlertidigt, og gæster opfordres så vidt muligt til at benytte drive-in i stedet for at sidde i restauranten.

Det var torsdag beskeden i en pressemeddelelse fra fastfood-kæden Sunset Boulevard, som har hovedsæde i Kolding. Beslutningen er taget for at modvirke smittefaren ved coronavirus, lyder det i en pressemeddelelse fra fastfood-kæden.

- I Sunset Boulevard ønsker vi at passe på vores medarbejdere og vores gæster, og derfor vælger vi nu at tage de nødvendige skridt for, at vi kan reducere smittefaren. Coronavirus har ramt vores samfund hurtigere, end vi og mange andre havde forventet for bare en uge siden, og her ønsker vi at være en ansvarlig virksomhed, som gør, hvad vi kan for at inddæmme smitten, udtaler Jens Broch, der er admininistrerende direktør i Sunset Boulevard.

Tre af de lukkede restauranter ligger i Kongensgade i Esbjerg, Esbjerg Storcenter og Kolding Storcenter.

Kort om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har man 44 restauranter spredt over hele Danmark, samt en enkelt på Færøerne. Hovedkontoret ligger i Kolding.
Annonce

Brug drive-in

Den administrerende direktør kommer derudover med en opfordring til sine gæster i kædens øvrige restauranter om så vidt muligt at bestille online eller benytte drive-in fremfor restaurantens siddepladser.

- Vi vælger at holde siddepladserne i restauranterne åbne i de restauranter, som også tilbyder drive-in. Men vi opfordrer alle gæster, som har mulighed for det, til at benytte drive-in fremfor restaurantens siddepladser. På den måde ønsker vi at holde antallet af siddende gæster nede på et minimum, så ingen kommer til at sidde tæt på hinanden. Derudover er der som altid mulighed for at bestille mad på vores hjemmeside og så afhente det i restauranten. Vi følger naturligvis situationen tæt, så vi hele tiden sørger for, at vi gør os de mest ansvarlige foranstaltninger, udtaler Jens Broch.

Sunset Boulevard vil løbende være særligt opmærksomme på i de enkelte restauranter, at kapaciteten ikke overskrider 100 mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce