Annonce
Sport

Fransk Barcelona-spiller er smittet med coronavirus

Pool/Reuters
Barcelonas Jean-Clair Todibo er smittet med coronavirus. Han var ikke tiltænkt rolle i Champions League-kamp.
Annonce

En spiller fra den spanske fodboldklub FC Barcelona er blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyste klubben på sin hjemmeside onsdag formiddag.

Det fremgik i første omgang ikke, hvem den smittede spiller er, men senere onsdag stod den franske forsvarsspiller Jean-Clair Todibo frem som den smittede på sociale medier.

- Jeg vil informere jer om, at jeg er testet positiv for covid-19. Jeg er uden symptomer og har det godt. Jeg er hjemme, som sundhedsprotokollerne foreskriver det.

- Jeg vil virkelig gerne tilbage til træning, men nu er det tid til at blive hjemme, indtil virusset er væk, lyder det fra den unge franskmand.

Barcelona havde oplyst, at den smittede spiller var én af ni spillere, der torsdag skulle til at tage hul på optakten til næste sæson.

Ingen af de spillere var tiltænkt en rolle i Barcelonas kommende Champions League-kamp. Barcelona møder fredag den tyske storklub Bayern München i kvartfinalen.

Det er langtfra det første smittetilfælde i spansk fodbold. Også de andre storklubber Real Madrid og Atlético Madrid har haft smittetilfælde.

Spanien er et af de europæiske lande, der har været hårdest ramt af det verdensomspændende udbrud af coronavirus.

Over 325.000 personer er blevet registreret som smittet i Spanien, og over 28.000 smittede har mistet livet i landet. Det viser tal fra Johns Hopkins University.

Efter at have fået godt styr på udbruddet i juni, oplever Spanien for tiden igen stigende smittetal. Det fik i sidste uge blandt andet Udenrigsministeriet i Danmark til at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til Spanien.

Barcelona møder Bayern München fredag aften klokken 21. Kampen spilles i Lissabon som en del af et særligt Champions League-format, hvor kvartfinaler, semifinaler og finale afgøres i enkelte knald eller fald-kampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce