Annonce
Sport

FC Midtjylland gør Brian Priske til permanent træner

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Brian Priske har underskrevet en kontrakt med FC Midtjylland, der løber frem til sommeren 2023.
Annonce

Superligaklubben FC Midtjylland forlænger samarbejdet med Brian Priske og gør ham til permanent træner frem til sommeren 2023.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Kontrakten er underskrevet efter tre måneders resultatmæssig succes i Superligaen. 25 point er det blevet til i 10 kampe.

- Vi er ikke i tvivl om, at vi har fået den rigtige. Han havde spillerne og staben bag sig med det samme, og de har videreført de fantastiske resultater, siger FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen.

- Derudover har Brian stor trænererfaring, han har FCM-dna, og han rummer store kvaliteter som både menneske og fodboldtræner, så vi glæder os over, at vi fortsætter samarbejdet.

Brian Priske blev forfremmet fra assistenttræner til midlertidig cheftræner, da Kenneth Andersen valgte at stoppe i august.

Dengang fortalte direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein, at Priske i første omgang skulle stå i spidsen for FCM frem til jul.

Klubben gik i gang med at lede efter en permanent løsning eksternt, men lagde ikke skjul på, at man håbede, at Priske kunne blive den permanente løsning. Det blev så en kendsgerning onsdag.

Priske blev assistenttræner i klubben i 2011 og har været i klubben siden med undtagelse af en afstikker til FC København fra 2016 til 2017.

Som spiller var han også forbi FCM i slutningen af karrieren. Han brød igennem i AaB og var siden på et langt ophold i udlandet hos klubberne Genk, Portsmouth og Club Brugge.

Nu er han så for første gang permanent cheftræner i en klub. FCM har haft et forrygende efterår i Superligaen og ligger klart i spidsen.

I den seneste runde vandt midtjyderne 4-1 over FC København og udbyggede forspringet til selv samme FCK til syv point i toppen.

Næste opgave er mandagens udekamp mod OB i Superligaen.

/ritzau/

Nyheden fra FC Midtjyllands hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce