Annonce
Sønderborg

FC Sønderborg får ny børneudviklingstræner

Annonce

SØNDERBORG: Som en del af talentudviklingen i FC Sønderborg har klubben pr. den 1. august ansat Kenneth Mathiesen, der i flere år har været cheftræner i FC Sønderborg og i foråret har gennemført sin A-licens træneruddannelse, som børneudviklingstræner.

Den tidligere cheftræner får ansvar for børneudviklingsprogrammet omkring U9-U12, og vil blive ansvarlig over for DBU, samt fungere som kontaktperson for årgangene. Han får også ansvaret for at sikre sammenhæng i segmentet i U9-U12 udviklingen, så der kan skabes en god overgang til FC Sønderborgs U13 hold, i samarbejde med ungdomsudviklingstræneren og cheftræneren på U13.

Det bliver også en del af hans arbejde at sikre supervision, sparring og evaluering for U10-U12 trænerne.

Kenneth bliver også FC Sønderborgs kontakt til topcenteret som styres af SønderjyskE, og sikrer at de spillere der ikke er på topcenteret tilbydes talenttræning om fredagen i FC Sønderborg.

- Vi ser meget frem til at Kenneth kommer i gang med arbejdet til glæde for talentudviklingen i FC Sønderborg, og til gavn for vores moderklubber, siger kommunikationschef Marius Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce