Annonce
112

FC Sønderborg møder Viborg i pokalen

Arkivbillede. Foto: Kim Holm
Der bliver kåret pokalfighter og etableret fanzone i forbindelse med FC Sønderborgs pokalkamp mod storfavoritten Viborg tirsdag aften.

Sønderborg: Pokalturneringen kommer til Sønderborg.

Tirsdag aften 18.30 skal FC Sønderborg kæmpe mod 1. divisionsklubben Viborg i pokalturneringens 2. runde.

Som kampsponsor har Sydbank valgt at gøre tirsdagens kamp til en "minipokalfinale." Det betyder, at de etablerer en fanzone, kårer kampens pokalfighter med en pokal, og de har planlagt forskellige aktiviteter for tilskuere og spillere før og efter kampen. Målet er at hylde de lokale spillere og give dem en smule af den magi, der findes i en rigtig pokalfinale.

- For mange mindre klubber er kampene i Pokalturneringen noget man virkelig ser frem til. Alle har en chance for at nå helt til tops i pokalturneringen eller for at møde naboklubben, som ellers ligger flere rækker højere placeret. Her har selv de lavest rangerende klubber mulighed for at møde Danmarks fodboldelite, siger Mads Strib Sørensen, sponsorchef i Sydbank.

FC Sønderborg slår dørene op for tilskuere klokken 17. Der kan købes øl, pølser og sodavand på stadion.

Annonce

Pokalkamp mod Viborg

Billetprisen er 40 kroner for voksne

Børn under 16 år kommer ind gratis

Spillere og trænere fra FC Sønderborg kommer også gratis ind

Arkivbillede. Foto: Kim Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce