Annonce
Sport

FC Sydvest forlænger med Esbjerg-talent

Emil Ankersen fortsætter i FC Sydvest sæsonen ud. Foto: FC Sydvest
Emil Ankersen har været en fast del af FC Sydvests startopstilling gennem efteråret - og det er der udsigt til, at Ankersen fortsætter med. FC Sydvest og Ankersen har netop forlænget samarbejdet sæsonen ud.

TØNDER: FC Sydvest har sikret sig en forlængelse af aftalen med Emil Ankersen fra Esbjerg fB, som i efteråret slog sig fast som en fast mand blandt FC Sydvests 11 startende spillere. At den talentfulde back kan fortsætte samarbejdet glæder FC Sydvest-formand Thorsten Simonsen:

- Emil er en supergod holdspiller, og bidrager meget til spillet med speed og gode indlæg. Det er afgjort noget af det DNA, vi gerne vil have i vores klub, og han stiller altid med hårdt arbejde og en ydmyg tilgang til opgaven. Her i efteråret har vi haft lejet ham fra Esbjerg fB, og den aftale har vi nu fået mulighed for at forlænge, hvilket er positivt for begge parter, siger han og tilføjer:

- Det er en fordel for begge parter, at han bliver. Emil fortsætter, hvor han slap i efteråret og har vist spillet mere eller mindre samtlige minutter i efterårssæsonen. Det er vigtigt for vores startopstilling, men også for ham som spiller, at han får masser af spilletid til at tage et godt hop fra ungdomsfodbold til seniorrækkerne.

Thorsten Simonsen tilføjer, at han håber samarbejdet kan fortsætte endnu længere, men i første omgang løber aftalen mellem Emil Ankersen og FC Sydvest sæsonen ud. FC Sydvest har i øvrigt taget hul på 2020 og er i fuld gang med forberedelserne frem mod årets første kamp i 2. division, når FC Sydvest på udebane gæster AB den 8. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Møde blev en skandale

Flere deltagere udvandrede i vrede, da cirka 35 advokater og ejendomsmæglere var mødt frem til et arrangement, hvor Styrelsen for International Rekruttering og Integration, SIRI, ville orientere om de regler, der gælder for udenlandske EU-borgere, som ønsker at slå sig ned i deres egen bolig i Danmark. Den frustrerede reaktion er fuldt forståelig. SIRI’s direktør Kasper Højvang Kyed og kontorchef Inge Thomsen var med. Civilstyrelsen stillede med direktør Lene Volke Roesen. Og så blev der ellers talt sort. Men konklusionen blev, at for eksempel en tysker ikke kan købe et hus i Danmark og så få et EU-opholdsbevis med virkning fra overtagelsesdagen. I stedet skal huskøberen først tage ophold i en lejet bolig, søge opholdstilladelse og efterfølgende flytte ind i sin ejendom. Den fortolkning er helt urimelig. Helt vildt bliver det, når kontorchef Inge Thomsen antyder, at den stramme praksis skulle bunde i politisk uvilje mod, at for eksempel tyskere køber ejendom i Danmark for at bo her. Disse mennesker er altså fra vores egen kulturkreds. I flere tilfælde er der desuden tale om personer, der i forvejen taler dansk, fordi de enten tilhører det danske mindretal eller har forberedt sig vældig godt på det nye hjemland. Samtidig er der ofte tale om stærkt efterspurgt arbejdskraft. Her bliver der absolut ingen problemer med integrationen. Skulle danske politikere virkelig være modstandere af denne form for indvandring, bør de pågældende efter kontorchefens udmelding straks stå frem og forklare sig. Det bliver i så fald interessant at høre argumenterne. Nu var der lykkeligvis både ejendomsmæglere og jurister med til det skandaløse møde. De sidstnævnte bør undersøge, om SIRI’s praksis ikke er i strid med EU’s bestemmelser. I givet fald skal der anlægges en prøvesag. Den nuværende tilstand er helt uacceptabel. Mennesker med viljen og evnen til at gøre noget godt for Danmark og en kulturel baggrund som vores egen er naturligvis hjertelig velkomne – eller bør være det.

Esbjerg For abonnenter

Ny ballade i Socialdemokratiet: Sandrini kræver formand sat på plads i højhussag

Sønderjylland

Se billederne: Vera og kronprinsen delte uheldshistorier ved indvielse af sygehus

Annonce