Annonce
Tønder

FC Sydvest-formand glæder sig over kommunal opbakning

FC Sydvest-formand, Thorsten Simonsen, glæder sig over kommunal opbakning - klubben beholder sponsorstøtten på 350.000 kroner årligt.   Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
FC Sydvest 05 Tønder beholder den kommunale sponsorstøtte på 350.000 kroner årligt, og samtidig skal der udarbejdes en samarbejdsaftale.
Annonce

Tønder: FC Sydvest 05 Tønder bevarer den kommunale sponsorstøtte på 350.000 kroner årligt. Det ligger fast, efter økonomiudvalget i juni holdt møde og traf beslutning om beløbet - og nikkede ja til, at der skal udarbejdes en samarbejdsaftale, der kan give klubben yderligere beløb.

De 350.000 kroner kan ifølge kommunens eliteidrætspolitik gives til en fodboldklub i 2. division, hvor FC Sydvest optræder.

-  Tanken er jo så, at vi kan lave en samarbejdsaftale med dem, og i den vil der så indgå en honorering til FC Sydvest, som gør, at de får et beløb udover de 350.000. Men det er noget, vi så skal have en modydelse for, der svarer til beløbet, fortæller borgmester Henrik Frandsen (V), der er formand for økonomiudvalget.

Annonce

Gensidig gavn

En samarbejdsaftale kan blandt andet rumme arbejde med kommunens sundhedsprofil, idræt i de lokale skoler og tiltaget Bevæg dig for livet - elementer hvor FC Sydvest kan tænkes ind.


Jeg er da glad for, at vi har en kommune, der kan se en idé i at bakke op om os som eliteidrætsklub.

Thorsten Simonsen, formand for FC Sydvest


Henrik Frandsen peger på, at man er glade for at have så dygtigt et fodboldhold som FC Sydvest.

- Så tænker vi, at vi til gensidig gavn og nytte kan lave det her samarbejde, og så kan vi være med til at understøtte deres økonomi yderligere, samtidig med at vi får løst nogle af de opgaver, vi gerne vil have løst i kommunen, siger han.

Annonce

Glæde

Thorsten Simonsen, formand for FC Sydvest, er godt tilfreds med økonomiudvalgets beslutning.

- Og jeg er da glad for, at vi har en kommune, der kan se en idé i at bakke op om os som eliteidrætsklub, fortæller han.

Aftalen er to-årig.

- Det er rigtig rart, at kommunen ligesom en del større virksomheder også har valgt at bakke op omkring en længerevarende aftale, siger formanden.

Annonce

Gøre hinanden gode

Han vil gerne samarbejde bredt.

- Vi er en egn, som er lidt tyndt befolket, og hvis vi skal gøre opmærksom på os selv, så er det bedste, vi kan gøre i hvert fald at vise, at vi kan finde ud af at gøre hinanden gode, siger han.

- Jeg tænker da, at kommunen har nogle ønsker til nogle projekter, som vi skal være en del af, fortæller Thorsten Simonsen, der ikke ved hvor mange penge, der vil være i en samarbejdsaftale for klubben.

- Vi skal tjene det, vi er værd, siger han.

Et oplæg til en samarbejdsaftale og honorering skal forelægges økonomiudvalget i løbet af tredje kvartal i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Diskoteksejer frygter tomme dansegulve året ud: - Vi skal kunne give fuld gas, ellers giver vi ingen gas

Annonce