Annonce
forside

FC Sydvest hentede sæsonens første point i Nordjylland

Nils Neess Priisholm (th) og hans holdkammerater tilkæmpede sig sæsonens første point i Nordjylland. Foto: Flemming Andersen

Lørdag eftermiddag drog FC Sydvest til Vejgaard, i jagten på sæsonens første point. Vejgaard BK har gennem deres første 2 spillerunder formået at tabe og spille en uafgjort, imens sønderjyderne har tabt begge kampe imod henholdsvis Brabrand og Skive IK.

Annonce

Tønder/Aalborg: FC Sydvest 05 Tønder kom dårligt fra start, da de allerede efter 6 minutters spil kom bagud på et mål lavet af Lasse Lund Storvang. På trods af målet var det dog FC Sydvest, som havde mest boldbesiddelse i første halvleg, og fik kreeret flest chancer.

- Første halvleg gik okay. Det eneste minus ved første halvleg er, at vi kom bagud efter 6 minutter. Det betød, at vi relativt hurtigt skulle kæmpe os tilbage i kampen, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

FC Sydvest kom ikke lige så godt med i kampens anden halvleg. De kæmpede fortsat videre for at komme tilbage i kampen, og den endte med at bølge lidt frem og tilbage í begge mandskabers farvør. Kampen sluttede dog med, at FC Sydvests midterforsvar Mads Blom fik en finger med i spillet, og udlignede til 1-1 efter godt 93 minutters spil.

- Anden halvleg er ikke rigtigt bestået fra vores side, selvom vi mærkeligt nok scorede til sidst. Det er ikke for at sige, at et point ikke er bedre end nul, så vi er glade for det point, som vi tager med hjem i dag, men måden vi fik det på er vi bestemt ikke glade for, afslutter cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Annonce

"Der er mere at arbejde med"

Cheftræner Hans Henrik Andreasen mener også, at der er mere at arbejde videre med.

- Vi skal stå lidt bedre på banen og blive lidt sværere at score imod. Vi kreerer nogle chancer, men igen er vi lidt for uskarpe på den sidste tredjedel. Så det er det, vi skal arbejde videre med, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce