Annonce
forside

FC Sydvest hentede sæsonens første point i Nordjylland

Nils Neess Priisholm (th) og hans holdkammerater tilkæmpede sig sæsonens første point i Nordjylland. Foto: Flemming Andersen

Lørdag eftermiddag drog FC Sydvest til Vejgaard, i jagten på sæsonens første point. Vejgaard BK har gennem deres første 2 spillerunder formået at tabe og spille en uafgjort, imens sønderjyderne har tabt begge kampe imod henholdsvis Brabrand og Skive IK.

Tønder/Aalborg: FC Sydvest 05 Tønder kom dårligt fra start, da de allerede efter 6 minutters spil kom bagud på et mål lavet af Lasse Lund Storvang. På trods af målet var det dog FC Sydvest, som havde mest boldbesiddelse i første halvleg, og fik kreeret flest chancer.

- Første halvleg gik okay. Det eneste minus ved første halvleg er, at vi kom bagud efter 6 minutter. Det betød, at vi relativt hurtigt skulle kæmpe os tilbage i kampen, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

FC Sydvest kom ikke lige så godt med i kampens anden halvleg. De kæmpede fortsat videre for at komme tilbage i kampen, og den endte med at bølge lidt frem og tilbage í begge mandskabers farvør. Kampen sluttede dog med, at FC Sydvests midterforsvar Mads Blom fik en finger med i spillet, og udlignede til 1-1 efter godt 93 minutters spil.

- Anden halvleg er ikke rigtigt bestået fra vores side, selvom vi mærkeligt nok scorede til sidst. Det er ikke for at sige, at et point ikke er bedre end nul, så vi er glade for det point, som vi tager med hjem i dag, men måden vi fik det på er vi bestemt ikke glade for, afslutter cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Annonce

"Der er mere at arbejde med"

Cheftræner Hans Henrik Andreasen mener også, at der er mere at arbejde videre med.

- Vi skal stå lidt bedre på banen og blive lidt sværere at score imod. Vi kreerer nogle chancer, men igen er vi lidt for uskarpe på den sidste tredjedel. Så det er det, vi skal arbejde videre med, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Esbjerg

Mysterium om døde måger ved ny sø

Annonce