Annonce
forside

FC Sydvest præsenterer aftale med SønderjyskE-angriber

Silas Songani er tilbage i FC Sydvest-trøjen fra marts og frem til sommerpausen med hjælp fra to lokale sponsorer. Det er fra venstre mod højre filialchef Tommy Schneidelbach Pedersen fra Sydbank, partnerchef i FC Sydvest, Keen Simonsen og Thorsten Simonsen fra DTL. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

I løbet af efteråret var Silas Songani en fremtrædende spiller i FC Sydvest-truppen. Torsdag kunne det lokale fodboldhold så officielt præsentere en ny aftale med Songani for det kommende halve år.

Annonce

TØNDER: FC Sydvest 05 har fået en ny lejeaftale på plads med Silas Songani og SønderjyskE. Den zimbabwiske fodboldspiller kommer fra SønderjyskEs superligatrup, og tørnede så sent som i efteråret 2018 også ud for FC Sydvest 05. Det fortsætter han med i den kommende halvdel af sæsonen, for de to parter har givet hinanden håndslag på en aftale, der løber frem til sommerpausen.

Silas Songani bidrog i efteråret med fem mål i ti kampe, og ser nu frem til at fortsætte sit samarbejde med FC Sydvest:

- Jeg ser frem til at arbejde videre med holdet, så jeg er glad for at kunne fortsætte. Som fodboldspiller er det afgørende for mig at få fast spilletid. Det gør jeg her, og jeg kan virkelig godt lide holdet, så derfor har jeg søgt tilbage. De tog godt imod mig, og der er en fin stemning på FC Sydvest - det glæder jeg mig til at fortsætte i, forklarer Silas Songani.

Silas Songani håber, at fast spilletid i FC Sydvest 05 kan være vejen tilbage. Ikke mindst også til en fast plads på Zimbabwes landshold, der i øjeblikket er snublende tæt på at kvalificere sig til African Cup of Nations. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Vigtig opgave

FC Sydvest har aktuelt en stor og vigtig opgave foran sig i forårets sæson. Overlevelsen i 2. division skal sikres, og her er Songani tiltænkt en hovedrolle.

- Jeg ser frem til at score nogle mål og forhåbentligt afgøre nogle kampe. Vi skal blive i divisionen - det er målet, lyder det fra Silas Songani.

Lejeaftalen er kommet i stand med opbakning fra Sydbank og DTL, og derfor kan de lokale fodboldfans nu se frem til at se Songani tørne ud for FC Sydvest i det kommende halvår.

Det sker første gang, når der tages hul på fodboldåret 2019 i Tønder den 9. marts. Her kommer Aalborg-klubben Vejgaard på besøg i Bankparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce