Annonce
forside

FC Sydvest præsenterer aftale med SønderjyskE-angriber

Silas Songani er tilbage i FC Sydvest-trøjen fra marts og frem til sommerpausen med hjælp fra to lokale sponsorer. Det er fra venstre mod højre filialchef Tommy Schneidelbach Pedersen fra Sydbank, partnerchef i FC Sydvest, Keen Simonsen og Thorsten Simonsen fra DTL. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

I løbet af efteråret var Silas Songani en fremtrædende spiller i FC Sydvest-truppen. Torsdag kunne det lokale fodboldhold så officielt præsentere en ny aftale med Songani for det kommende halve år.

TØNDER: FC Sydvest 05 har fået en ny lejeaftale på plads med Silas Songani og SønderjyskE. Den zimbabwiske fodboldspiller kommer fra SønderjyskEs superligatrup, og tørnede så sent som i efteråret 2018 også ud for FC Sydvest 05. Det fortsætter han med i den kommende halvdel af sæsonen, for de to parter har givet hinanden håndslag på en aftale, der løber frem til sommerpausen.

Silas Songani bidrog i efteråret med fem mål i ti kampe, og ser nu frem til at fortsætte sit samarbejde med FC Sydvest:

- Jeg ser frem til at arbejde videre med holdet, så jeg er glad for at kunne fortsætte. Som fodboldspiller er det afgørende for mig at få fast spilletid. Det gør jeg her, og jeg kan virkelig godt lide holdet, så derfor har jeg søgt tilbage. De tog godt imod mig, og der er en fin stemning på FC Sydvest - det glæder jeg mig til at fortsætte i, forklarer Silas Songani.

Annonce
Silas Songani håber, at fast spilletid i FC Sydvest 05 kan være vejen tilbage. Ikke mindst også til en fast plads på Zimbabwes landshold, der i øjeblikket er snublende tæt på at kvalificere sig til African Cup of Nations. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Vigtig opgave

FC Sydvest har aktuelt en stor og vigtig opgave foran sig i forårets sæson. Overlevelsen i 2. division skal sikres, og her er Songani tiltænkt en hovedrolle.

- Jeg ser frem til at score nogle mål og forhåbentligt afgøre nogle kampe. Vi skal blive i divisionen - det er målet, lyder det fra Silas Songani.

Lejeaftalen er kommet i stand med opbakning fra Sydbank og DTL, og derfor kan de lokale fodboldfans nu se frem til at se Songani tørne ud for FC Sydvest i det kommende halvår.

Det sker første gang, når der tages hul på fodboldåret 2019 i Tønder den 9. marts. Her kommer Aalborg-klubben Vejgaard på besøg i Bankparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce