Annonce
forside

FC Sydvest skal hente tre point mod Lyseng

Der har for FC Sydvest været en masse at juble over den seneste tid. Forhåbentlig fortsætter det lørdag, når hjemmeholdet tager mod gæsterne fra IF Lyseng i 2. divison. Arkivfoto: André Thorup

Lørdagens kamp mod IF Lyseng skal sikre tre point til FC Sydvest, der igen spiller på den rigtige hjemmebane: Bankparken.

Tønder: 2.-divisionspillerne i FC Sydvest er klar i næsten stærkeste opstilling, når holdet hjemme på Bankparken lørdag tager mod gæsterne fra IF Lyseng.

Og det er da også som favoritter, at gæsterne bydes indenfor på grønsværen.

Træner Kim Munch og spillerne har været inde i en god stime med fem sejre i streg. Stimen blev imidlertid brudt sidste kamprunde med nederlaget på 4-0 til Kjellerup IF.

Omvendt oplevede Lyseng i sidste runde ren optur. Senest spillede de hjemme mod Ringkøbing, en kamp der blev afviklet på kunstgræs. Det bekom åbenbart Lyseng godt, da de vandt hele 3-0, så det er et hold med en god portion selvtillid der gæster Bankparken på lørdag.

Men her stopper festen så også for gæsterne.

- Vi er forberedt på, at vi skal passe på. Den kamp skal selvfølgelig vindes, siger Kim Munch.

Annonce

Fysisk stærke

En række af Sydvest-spillere har døjet med småskader, der er blevet behandlet flittigt i den forgangne uge. Mens Christian Roost stadig er tvivlsom efter en overbelastning af den ene knæhase, så meldes Simon Hansen så klar, at han kan klare 75 minutter. Og kampen kræver, at alle mand er fit for fight.

- Man skal ikke undervurdere Lyseng. Det er et fysisk stærkt hold, og de har brug for point, så de har en farligt masse at kæmpe for, siger træneren.

- Vi er også fysisk stærke og stærke i omstillingsspillet. Vi tror på det til sidste øjeblik, siger Kim Munch.

Kampen spilles lørdag klokken 15. Op til, at kampen fløjtes i gang, skal det afgøres, om Christian Roost kan klare en kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce