Annonce
Sport

FC Sydvest smed pointet til sidst

Kim Munch var tæt på at få sine første point på kontoen som cheftræner, men missionen glippede i sidste øjeblik i Ringkøbing. Foto: Flemming Andersen
FC Sydvest var snublende tæt på at redde sig ét point i søndagens bundopgør i 2. division. Men en sen scoring fra hjemmebaneholdet Ringkøbing kostede dyrt.
Annonce

RINGKØBING/TØNDER: FC Sydvest skulle efter sidste weekends nederlag til 2. divisions førende hold, Aarhus Fremad, forsøge at rejse sig i bundstriden mod rækkens aktuelle bundprop, Ringkøbing. Værternes angriber Martin Egelund skulle her blive den helt store redningsmand for netop Ringkøbing, idet han i det 90. minut afgjorde kampen.

Inden da gik en tæt spillet kamp, hvor særligt FC Sydvest fik en stærk start og spillede en solid første halvleg, forklarer træner Kim Munch:

- Vi var i fuld kontrol i første halvleg og spillede lige den kamp, vi ville. Vi havde rigtig godt styr på dem - faktisk lidt som det, vi sidste gang lavede mod Aarhus i anden halvleg. Gejsten var god - og så blev vi dukket lige før pausen, da Ringkøbing scorer i det 45. minut på et fuldstændig unødvendigt frispark. Man må give Ringkøbing, at det var et flot mål - men det var unødvendigt, at de fik muligheden.

Målet lige før pausen gjorde ondt, tilføjer han:

- Sådan noget er virkelig en kold dukkert for et hold, der ligger, hvor vi gør, konstaterer en ærgerlig Kim Munch.

Kampen i Ringkøbing var især vigtig i bundstriden i 2. division. Efter søndagens nederlag ligger FC Sydvest nummer 10 i divisionen. Disse billeder er dog fra den seneste hjemmekamp den 26. oktober, hvor Aarhus Fremad gæstede Bankparken i Tønder. Foto: Flemming Andersen
Annonce

Tæt på pointet

2. halvleg åbnede til gengæld ikke på FC Sydvests præmisser. Holdet fandt melodien igen efter de første 25 minutter af 2. halvleg, hvor meget gik skævt. Her fik Mads Blom udlignet for FC Sydvest i det 67. minut, og derfra trak det op til et uafgjort resultat.

Men en ny, sen scoring fra Ringkøbings Martin Egelund endte med at afgøre kampen til Ringkøbings fordel i de afgørende minutter:

- Jeg ved ikke, om vi kører træt, men de fik et frispark igen, og historien gentog sig lidt. Vi fik et koncentrationssvigt, og så fik han klappet den ind. Det er et svært resultat at sluge for os, for vi gjorde rigtig mange ting rigtigt - men vi står bare uden point. Det kan vi ikke bruge til alverden, siger Kim Munch.

Resultatet i Ringkøbing betyder også, at den nærmeste konkurrent i tabellen, Næsby, trækker fra FC Sydvest i bundstriden. Her har fynboerne nu 17 point mod FC Sydvests 12. Omvendt er de nærmeste forfølgere, Ringkøbing og Vejgaard rykket tættere på med 10 point hver.

FC Sydvest indtager samlet tiendepladsen i 2. divisions gruppe 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce