Annonce
Sport

FC Sydvest smed pointet til sidst

Kim Munch var tæt på at få sine første point på kontoen som cheftræner, men missionen glippede i sidste øjeblik i Ringkøbing. Foto: Flemming Andersen
FC Sydvest var snublende tæt på at redde sig ét point i søndagens bundopgør i 2. division. Men en sen scoring fra hjemmebaneholdet Ringkøbing kostede dyrt.

RINGKØBING/TØNDER: FC Sydvest skulle efter sidste weekends nederlag til 2. divisions førende hold, Aarhus Fremad, forsøge at rejse sig i bundstriden mod rækkens aktuelle bundprop, Ringkøbing. Værternes angriber Martin Egelund skulle her blive den helt store redningsmand for netop Ringkøbing, idet han i det 90. minut afgjorde kampen.

Inden da gik en tæt spillet kamp, hvor særligt FC Sydvest fik en stærk start og spillede en solid første halvleg, forklarer træner Kim Munch:

- Vi var i fuld kontrol i første halvleg og spillede lige den kamp, vi ville. Vi havde rigtig godt styr på dem - faktisk lidt som det, vi sidste gang lavede mod Aarhus i anden halvleg. Gejsten var god - og så blev vi dukket lige før pausen, da Ringkøbing scorer i det 45. minut på et fuldstændig unødvendigt frispark. Man må give Ringkøbing, at det var et flot mål - men det var unødvendigt, at de fik muligheden.

Målet lige før pausen gjorde ondt, tilføjer han:

- Sådan noget er virkelig en kold dukkert for et hold, der ligger, hvor vi gør, konstaterer en ærgerlig Kim Munch.

Annonce
Kampen i Ringkøbing var især vigtig i bundstriden i 2. division. Efter søndagens nederlag ligger FC Sydvest nummer 10 i divisionen. Disse billeder er dog fra den seneste hjemmekamp den 26. oktober, hvor Aarhus Fremad gæstede Bankparken i Tønder. Foto: Flemming Andersen

Tæt på pointet

2. halvleg åbnede til gengæld ikke på FC Sydvests præmisser. Holdet fandt melodien igen efter de første 25 minutter af 2. halvleg, hvor meget gik skævt. Her fik Mads Blom udlignet for FC Sydvest i det 67. minut, og derfra trak det op til et uafgjort resultat.

Men en ny, sen scoring fra Ringkøbings Martin Egelund endte med at afgøre kampen til Ringkøbings fordel i de afgørende minutter:

- Jeg ved ikke, om vi kører træt, men de fik et frispark igen, og historien gentog sig lidt. Vi fik et koncentrationssvigt, og så fik han klappet den ind. Det er et svært resultat at sluge for os, for vi gjorde rigtig mange ting rigtigt - men vi står bare uden point. Det kan vi ikke bruge til alverden, siger Kim Munch.

Resultatet i Ringkøbing betyder også, at den nærmeste konkurrent i tabellen, Næsby, trækker fra FC Sydvest i bundstriden. Her har fynboerne nu 17 point mod FC Sydvests 12. Omvendt er de nærmeste forfølgere, Ringkøbing og Vejgaard rykket tættere på med 10 point hver.

FC Sydvest indtager samlet tiendepladsen i 2. divisions gruppe 2.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce