Annonce
forside

FC Sydvest-træner: omstillingerne kostede os igen i dag

Kolding vandt med 2 mål, da FC Sydvest søndag spillede ude mod Kolding. Arkivfoto.

FC Sydvest 05 Tønder har haft et hårdt program, hvor mandskabet har spillet tre kampe på otte dage. Med et nederlag og en uafgjort i bagagen drog FC Sydvest søndag eftermiddag til Kolding, for at jagte forårets første sejr.

Tønder/Kolding: FC Sydvest 05 Tønder var i torsdagskampen oppe mod Avarta hårdt ramt af skader og karantæner. I søndagens kamp var Mads Blom, Marten Van Ittersum og Jonas Hansen igen med fra start.

Første halvleg endte med at blive en rodet affære, hvor ingen af mandskaberne dominerede kampen. Ifølge cheftræner Jacob Stolberg var det en typisk 0-0 halvleg.

- Første halvleg blev en forkrampet omgang fodbold. Fodboldspillet flød ikke, og ingen af mandskaberne lykkedes med at skabe chancer. Det var en dårlig fodboldkamp i de første 45 minutter, siger cheftræner Jacob Stolberg.

Annonce

Uheldig anden halvleg

I anden halvleg kom begge mandskaber bedre med i kampen. Kampen var dog stadigvæk præget af mange fejl. FC Sydvest skabte flere store chancer, som ikke blev udnyttet til deres fulde. 72 minutter inde i kampen bragte Rune Nautrup Kolding foran, til stillingen 1-0. I det 88. minut begik FC Sydvest et straffespark, som Rune Nautrup eksekverede til kampens slutresultat 2-0.

- Jeg synes at kampen bølger frem og tilbage i anden halvleg. Vi var en del på bolden, og havde 3-4 kæmpe chancer, før de bragte sig foran. Det er meget frustrerende, beretter cheftræner Jacob Stolberg.

I de foregående kampe har FC Sydvest haft mange store muligheder, hvor den sidste afgørende aflevering har manglet kvalitet. Det var også tilfældet på Kolding Stadion.

- Vi lykkedes godt med vores omstillinger, men igen i dag manglede vi kvalitet i den sidste og afgørende aflevering. Vi blev alt for ivrige, så det var ikke pragende, afslutter cheftræner Jacob Stolberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce