Annonce
Sport

FC Sydvest-træner: Vi skal have det til at lykkes over to halvlege

Kim Munch håber, at FC Sydvest i årets sidste kamp kan samle det bedste fra de to første kampe, han har siddet i trænersædet. Det skal gerne give en sejr mod Odense-klubben Dalum. Foto: Flemming Andersen
FC Sydvest har haft to kampe med Kim Munch i trænersædet, men endnu er det ikke blevet til en sejr. Den håber Munch og holdet at få lørdag, når årets sidste kamp skal spilles.

TØNDER: FC Sydvest skal have tre point med ind i vinterpausen. Det er ambitionen fra cheftræner Kim Munch, når de hvidklædte lørdag spiller årets sidste kamp på Bankparken. Kampen er også Kim Munchs foreløbigt sidste i trænersædet, da Munchs opgave var at overtage holdet frem til vinterpausen, efter Hans Henrik Andreasen blev skiftet ud.

Indtil videre er det blevet til to nederlag, men Kim Munch ser en opadgående formkurve og håber, at holdet lørdag kan samle det bedste fra de to kampe, når det går løs mod Odense-klubben Dalum.

- Det er tredje kamp. Vi har søgt efter den sejr hver gang, og nu skal det altså være. Det vigtigste for os er, at vi skal have det til at fungere over to halvlege den her gang. Mod Fremad Aarhus spillede vi en kanon anden halvleg, og senest mod Ringkøbing var den første halvleg god. Men vi har ikke fået det til at virke en hel kamp i træk - og det skal vi nu, forklarer han.

Annonce
FC Sydvest møder et Dalum-hold, som har været ret godt kørende gennem sæsonen. Der er brug for point på kontoen efter de seneste to nederlag til Aarhus Fremad, hvor dette billede er fra, samt Ringkøbing. Foto: Flemming Andersen

Godt humør

Ifølge Kim Munch er nøglen til sejren, at attituden er på plads. Holdet har trænet hårdt i denne uge, og det skal gerne give udslag i lørdagens kamp:

- Jeg tror, det bliver vigtigt, at vi har den rigtige attitude og viljen til sejr med os på banen. Der bliver givet gas til træningen, og vi er klar med den stærkest mulige opstilling til lørdag.

Samtidigt er fynboerne også godt kørende i denne sæson. Munch har kigget nærmere på Odense-klubben:

- Dalum er et hold, som jeg også kender fra tidligere, men de er vokset med opgaven i denne sæson. Jeg har forhørt mig lidt om, hvordan de ligger lige nu, og de har blandt andet en god angriber og en stærk central midtbane. Sådan nogle nøglepersoner skal vi i hvert fald have lukket ned for, hvis det skal lykkes, slår han fast.

FC Sydvest tager mod Dalum på Bankparken i Tønder lørdag klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce