Annonce
Sport

FC Sydvest-træner: Vi skal have det til at lykkes over to halvlege

Kim Munch håber, at FC Sydvest i årets sidste kamp kan samle det bedste fra de to første kampe, han har siddet i trænersædet. Det skal gerne give en sejr mod Odense-klubben Dalum. Foto: Flemming Andersen
FC Sydvest har haft to kampe med Kim Munch i trænersædet, men endnu er det ikke blevet til en sejr. Den håber Munch og holdet at få lørdag, når årets sidste kamp skal spilles.
Annonce

TØNDER: FC Sydvest skal have tre point med ind i vinterpausen. Det er ambitionen fra cheftræner Kim Munch, når de hvidklædte lørdag spiller årets sidste kamp på Bankparken. Kampen er også Kim Munchs foreløbigt sidste i trænersædet, da Munchs opgave var at overtage holdet frem til vinterpausen, efter Hans Henrik Andreasen blev skiftet ud.

Indtil videre er det blevet til to nederlag, men Kim Munch ser en opadgående formkurve og håber, at holdet lørdag kan samle det bedste fra de to kampe, når det går løs mod Odense-klubben Dalum.

- Det er tredje kamp. Vi har søgt efter den sejr hver gang, og nu skal det altså være. Det vigtigste for os er, at vi skal have det til at fungere over to halvlege den her gang. Mod Fremad Aarhus spillede vi en kanon anden halvleg, og senest mod Ringkøbing var den første halvleg god. Men vi har ikke fået det til at virke en hel kamp i træk - og det skal vi nu, forklarer han.

FC Sydvest møder et Dalum-hold, som har været ret godt kørende gennem sæsonen. Der er brug for point på kontoen efter de seneste to nederlag til Aarhus Fremad, hvor dette billede er fra, samt Ringkøbing. Foto: Flemming Andersen
Annonce

Godt humør

Ifølge Kim Munch er nøglen til sejren, at attituden er på plads. Holdet har trænet hårdt i denne uge, og det skal gerne give udslag i lørdagens kamp:

- Jeg tror, det bliver vigtigt, at vi har den rigtige attitude og viljen til sejr med os på banen. Der bliver givet gas til træningen, og vi er klar med den stærkest mulige opstilling til lørdag.

Samtidigt er fynboerne også godt kørende i denne sæson. Munch har kigget nærmere på Odense-klubben:

- Dalum er et hold, som jeg også kender fra tidligere, men de er vokset med opgaven i denne sæson. Jeg har forhørt mig lidt om, hvordan de ligger lige nu, og de har blandt andet en god angriber og en stærk central midtbane. Sådan nogle nøglepersoner skal vi i hvert fald have lukket ned for, hvis det skal lykkes, slår han fast.

FC Sydvest tager mod Dalum på Bankparken i Tønder lørdag klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce