Annonce
Sport

FCM-målmand om drive-in fodbold: Det gjorde en forskel

Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Selv om FCM tabte, mener målmand Jesper Hansen, at det gjorde en forskel, at 2000 biler holdt uden for stadion.

Annonce

Der var ingen tilskuere på stadion, da FC Midtjylland mandag mødte AC Horsens i 3F Superligaen, men uden for MCH Arena var der 2000 dyttende biler.

FCM havde nemlig inviteret til drive-in fodbold, hvor tilskuerne kunne sidde i egne biler og se kampen uden for stadion.

FCM tabte 0-1 til Horsens, men spillerne følte alligevel, at opbakningen gjorde en forskel, fortæller målmand Jesper Hansen.

- Vi sad og snakkede om inden kampen, at det var fedt, at de sad derude. Følelsen var bedre, end hvis det bare var et tomt stadion og en tom plads rundt om stadion, siger han.

- Det var fedt at høre dem dytte, inden vi kom ind. Det gav en lille smule, at man vidste, der var sat det her initiativ i gang, siger han.

Det var nemlig ikke helt nemt at spille foran tomme tribuner, fortæller han.

- Jeg savnede, at der sad 7000-8000 på stadion. Det spillede ind på vores præstation. Der går bare lidt gas af ballonen uden tilskuere, siger han.

Jesper Hansen håber derfor også, at FC Midtjylland gentager drive-in biografen, hvis ikke tilskuerne kan blive lukket ind på stadion.

-Det var et fint innovativt initiativ. Jeg håber, de kan fortsætte med at sidde i deres varme biler. Så håber jeg bare, at vi kan levere et bedre resultat næste gang, siger han.

FC Midtjyllands cheftræner, Brian Priske, mener også, at kulissen gjorde en forskel.

- Vi ville dog hellere have, at de mennesker var herinde. Men om de sidder ude foran stadion eller inde på stadion, så skal vi præstere, siger han.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce