Annonce
Sønderborg

FDF Sønderborg fejrer 100-års jubilæum

Lørdag 14. september bliver en stor dag for Sønderborg FDF, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi fejrer vores 100-års jubilæum, og det vil derfor glæde os at se nuværende, tidligere FDF’ere og venner af huset og alle andre interesserede, til et hyggeligt arrangement ved F-huset i Sønderborg på Marina Allé 6.

Programmet for dagen:

Kl. 12.30 Velkommen til alle

Kl. 12.45 FDF løb med fokus på gamle og nye FDF færdigheder.

Kl. 14:30 Lejrbål og andagt efterfulgt at kaffe, the og kage.

Kl. 16.30 – Tak for nu.

Kl. 18.30 vil vi byde indenfor til et arrangement for det voksne publikum, der kunne tænke sig et par timers hyggeligt samvær og masser af plads til snak om "de gode gamle dage". Ønsker man at bidrage med et festligt indslag, er man mere end velkommen. Af hensyn til madbestilling er tilmelding påkrævet. Tilmelding sker på følgende mailadresse: sonderborgfdf100@yahoo.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce