Annoncørbetalt indhold

Fedtfrysning: Mindre fedt uden kirurgi

Annonce

Vil du gerne se slankere ud, men har ikke overskuddet til, at ændre din livsstil med kedelig mad og hård træning. Så er fedtfrysning måske det rette svar for dig. I artiklen vil vi kort forklare dig hvordan man kan anvende fedtfrysning, samt kort hvordan det fungerer.

Fedtfrysning-behandling forklaret

Fedtfrysning er et relativt nyt koncept, som hjælper dig med at fjerne fedt fra uønskede områder på din krop. Heriblandt er det især populært omkring maven go benene. Helt konkret fryser man fedtcellerne ned til et meget lavt niveau på de udvalgte steder, hvilket dræber fedtcellerne. Når fedtcellerne fryses, bliver de krystalliseret og vil efterfølgende forsvinde.

Behandlingen er som sagt ikke kirurgiske, at behandlingen som regel anses som at være mere nænsom på kroppen.

De generelle bivirkninger af behandlingen er en smule hævelse og mindre smerter, men dette går hurtigt bort. Hvis man sammenligner med en fedtsugning, så er bivirkningerne meget færre, hvilket er en klar fordel.

Hvordan kan fedtfrysning hjælpe mig?

Fedtfrysningen kan gøre en kæmpe forskel, hvis man ikke er særlig glad for sit nuværende jeg. Gennem fedtfrysningen kan du måske nå dit ønskede udseende og på den måde få en gladere og mere tilfredsstillende hverdag.

Hvis du allerede havde planlagt at få en fedt-reducerende behandling, så kan fedtfrysningen være et godt alternativ, som skåner kroppen og efterlader færre mærker på kroppen. Modsat en fedtsugning så kan du hurtigere komme på benene igen og fortsætte din dagligdag, som du ellers ville, hvis du ikke havde fået en fedtsugning.

Efter at du har fået en fedtfrysning behandling vil du godt kunne forvente permanente resultater. Efter en behandling er fedtcellerne forsvundet, hvilket gør at du ikke skal behandles igen på samme område.

Vores klinik

I vores klinik i Haderslev kan du få en række behandlinger, som kan hjælpe dig med at få en bedre hverdag, som er mere tilfredsstillende. Fedtfrysning er en behandling, som er blevet mere og mere populær blandt vores kunder og derfor kan det være meget interessant for dig, at undersøge om dette er det rette valg.

Priserne på alle vores behandlinger kan findes inde på vores hjemmeside og forklares også mere uddybende, så du kan få en bedre idé om hvad de diverse behandlinger præcist handler om og hvad de kan gøre for dig.

Vores dygtige team er eksperter indenfor deres område og har efter en længere periode opbygget en lang række kompetencer, som de kan anvende til at hjælpe dig. Med deres ekspertise kan dækker de tilsammen en lang række områder indenfor deres felt, som alt sammen kommer dig til gode.

Hvordan man kontakter os

Vi anbefaler at du kontakter vores klinik og efterfølgende får en personlig konsultation om hvad vi kan gøre for dig.

Du kan finde os på https://www.haderslevwellnesshus.dk/ eller ringe til os på 50 18 14 42. Derudover skal du være velkommen til, at sende os en mail på info@haderslevwellnesshus.dk og sende os en mail med spørgsmål eller lignende.

Denne artikel er sponsoreret af Haderslev Wellnesshus

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.