Annonce
Esbjerg Energy

Felix Scheel glæder sig til god stemning i Vojens: 1100 tilskuere i Esbjerg føltes som 10.000

Felix Scheel var tilfreds med resultatet fra premierekampen mod Rødovre, men der var stadig plads til forbedring i præstationen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Esbjerg Energy-forward ser lige så meget frem til fyldte tribuner i Vojens, som de lokale gør. Han har lidt svært ved at vurdere, om SønderjyskE har et sportsligt forspring efter deltagelsen i Champions Hockey League.

Det er bestemt ikke kun i Vojens og omegn, der er glæde over, at der fredag aften er lagt op til fyldte tribuner og ståpladser til lokalopgøret. Den glæde rækker helt til Esbjerg, hvor træner Jason Jaspers allerede før sæsonen gav udtryk for, at han mest af alt glædede sig til at spille for tilskuere i sin anden sæson som træner for klubben, og det bakkes op af forwarden Felix Scheel, der efter torsdagens afsluttende træning strålede ved tanken om, hvad der venter ham og holdkammeraterne fredag aften.

- Det kan godt være, at det i den enkelte kamp mest er en fordel for hjemmeholdet med tilskuere, men samlet set er det jo godt for os alle sammen. Hør her, der var omkring 1100 til vores kamp mod Rødovre i fredags, og det føltes nærmest som 10.000, fordi vi har spillet for tomme tilskuerpladser så længe. Så jeg glæder mig helt vildt til den kamp. Fredag aften i Vojens og masser af tilskuere, det bliver bare ikke bedre, siger Felix Scheel.

Plus og minus

Sportsligt set er der flere åbne spørgsmål. Det er der altid på denne tid af sæsonen. Esbjerg Energy kommer til Vojens med en forholdsvis frisk premieresejr over Rødovre, og den kamp viste både svagheder og styrker ved holdet, mener Felix Scheel.

- Vi skal bruge alt for mange chancer til at score vores mål, det skal blive bedre. Omvendt er vi et hold i rigtig god, fysisk form, og vi kværner bare videre og maser på i alle 60 minutter. Det var også det, der gjorde udslaget mod Rødovre, siger Felix Scheel, der har lidt svært ved at vurdere, om fredagens modstander er bedre klædt på, fordi det trods alt allerede er den sjette betydende kamp i denne sæson – SønderjyskE har spillet fire kampe i Champions Hockey League og én i isligaen.

- Vi har selv prøvet det med Champions Hockey League, hvor vi også fik nogle gevaldige øretæver, så på den måde tanker du jo ikke meget selvtillid. På den anden side kommer du til at spille i et helt andet tempo, end du er vant til, og det er en fordel, når du skal hjem og spille i ligaen. Jeg synes, det peger begge veje, men SønderjyskE åbnede jo trods alt ligaen med en udesejr, så vi er advaret, siger Felix Scheel.

Annonce
Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Mystisk parti bag rabalderdemonstration for Marco: - Lad dem tisse i de potter, hvis det kan hjælpe

Team Esbjerg For abonnenter

Team Esbjerg-profil melder sig klar til CL-braget i Frankrig: - Jeg synes, at vi har rigtig fine muligheder

Danmark

Peter Kofod: Parat til at blive DF-næstformand

Billund

Røgudvikling: Politi og brandvæsen undersøger brandanmeldelse

Haderslev

Svømmehal i Haderslev: Der går stadig nogle år før første dukkert

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Han var strandet i Cameroun: Forsvarsprofil misser endnu en SønderjyskE-kamp

Esbjerg Energy

Dommerne lavede en fejl, da de sendte Esbjerg Energy-forward i bad mod Frederikshavn: David Madsen undgår karantæne

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderborg

Kræft satte Bennos drøm på standby: Nu har han åbnet sin ølbutik

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Nordtyskland

Kvinde blev voldtaget og dræbt: Ægtemand får otte års fængsel

Haderslev For abonnenter

Mistillid og anspændt forhold endte med kontraktophævelse og politianmeldelse

Aabenraa

Konkursbo redder fem ansatte: 17 fik torsdag en fyreseddel

Annonce