Annonce
Sport

Felix Schell og Esbjerg Energy fortsætter parløbet

Felix Schell spillede i svenske Rögle, inden han sidste sommer kom til Esbjerg Energy. Foto: Jacob Schultz

Forwarden har kompetencerne til at lande en god kontrakt i en større liga på et tidspunkt, vurderer assistenttræner Thor Dresler.

Men foreløbig skal 25-årige Schell nu ingen steder, da han netop har forlænget aftalen med Esbjerg Energy med en sæson.

- Jeg genfandt selvtilliden i min første sæson i Esbjerg. Det var positivt efter to knap så gode år i Sverige, så nu skal jeg bygge yderligere på i den kommende sæson, fortæller han.

Felix Scheel, der med 44 point i 57 kampe var Energys mest producerende danske spiller i den forgangne sæson, har kompetencerne til at nå langt i sin karriere.

- Han er en teknisk dygtig spiller, der læser spillet godt på isen, så vi skal blot have gjort ham endnu mere målfarlig, for det har han kvaliteterne til, vurderer assistenttræner Thor Dresler.

- I Esbjerg tror vi på, at vi kan hjælpe med til, at Felix kan tage det næste skridt i sin udvikling. Hos os kommer han forhåbentlig til at gøre det så godt, at vi i fællesskab får masser af succes, og det måske kan kaste en kontrakt af sig til ham på et endnu højere niveau.

Og Dreslers forhåbning deles naturligvis af Flex Schell, der på sigt håber på, at han igen kan komme i betragtning til A-landsholdet, hvor han foreløbig står noteret for 16 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce