Annoncørbetalt indhold

Fem gode tips til dig, som gerne vil sælge din brugte bil på nettet

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Der er i løbet af de seneste år opstået mange forskellige hjemmesider på nettet og spektakulære apps, som kan hjælpe dig, hvis du gerne vil sælge din brugte bil på det private marked. Ofte kan du få en langt bedre handel selv, end du ville kunne få, skulle du vælge at køre den til en forhandler, som kan købe din brugte bil. Der er dog nogle faldgruber, som du kan undgå ved at forberede dig, inden du vælger og sælge, og derfor får du i denne artikel fem gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med at sælge din brugte bil. Vil du gerne læse mere omkring et eventuelt salg af din brugte bil, så kan du læse mere på https://bilhandel.dk/brugte-biler.

Gør bilen klar til en eventuel køber

Når du skal sælge din bil brugt på nettet, så er det vigtigt, at du husker at gøre den klar, så den ser lækker og indbydende ud, når billederne først kommer op. Dette betyder, at det kan være en god ide at investere i en tur til en professionel rensning af tæpperne i bilen. Samtidig er det også en god mulighed for at få fjernet eventuelle pletter, som måtte være kommet på bilsæderne i den tid, hvor du har haft bilen. Dette gør, at bilen er mer indbydende, når en eventuel køber skal kigge på den. Det er også en god ide at fjerne alle personlige genstande fra bilen. På denne måde ser bilen mere ud som ny, og dette kan have en positiv indflydelse på en eventuel køber.

Lad aldrig køber tage en tur i bilen alene

Har du fået fat i en køber, som kunne være interesseret i din brugte bil, så er det vigtigt, at du lader ham eller hende få muligheden for at prøvekøre bilen. Dette giver køber en mulighed for at se, om bilen passer til deres individuelle kørestil, og du kan være mere sikker på et salg, når bilen er prøvekørt. Dog skal du aldrig lade en køber køre en tur i din bil alene. Du kan nemlig risikere, at de ikke kommer tilbage med bilen igen, eller du kan risikere, at køber kommer i en ulykke, og dette rammer dig og din forsikring, da bilen stadig står i dit navn. Tag derfor altid med den eventuelle køber, når du skal sælge din brugte bil.

Tjek en eventuel købers identifikation

Inden du vælger at sælge din bil, så er det vigtigt, at du husker at tjekke den eventuelle køber identifikation. Dette gør, at du er sikker på, at køber er den, som han eller hun siger, at de er, og du kan være sikker på, at du overdrager din bil legalt. Det er også vigtigt, at du husker at tjekke, at køber har et kørekort. Dette er vigtigt, da du kan risikere straf, hvis du sælger en bil til en person, som ikke har kørekort. Tjek derfor altid identifikation og kørekort på en eventuel køber, inden du skriver under på en købskontrakt.

Husk din betaling

Inden du sælger din bil til en eventuel køber, så er det vigtigt, at du har helt styr på, hvordan du får din betaling for bilen. Vil du gerne være på den sikre side, så skal du enten modtage beløbet i kontanter, eller også skal du finde en betalingsmetode, så du er garanteret dine penge. Der er flere forskellige måder, hvormed du kan få en overførsel fra en køber, så du er sikker på at få dine penge. Du kan for eksempel bede køber om at lave en straksoverførsel fra egen bank til din, så du er sikker på, at pengene bliver overført. Du kan også fortælle køber, at han eller hun kan overføre via mobilepay, da denne har forskellige retningslinjer og forsikringer, når det kommer til pengeoverførsler.

Slutseddel og omregistrering

Når du endelig har fået en aftale i hus med en eventuel køber, så er det vigtigt, at du husker to ting. Du skal først og fremmest udarbejde en slutseddel, som skal være vedhæftet købskontrakten. Denne er vigtigt, da det er her, at køber skriver under på, at bilen er købt som beset, og at bilen ikke længere er din. Derudover skal du sørge for, at bilen bliver omregistreret. Dette er specielt vigtigt, da du stadig kan hæftes for eventuelle ulykker og skader, hvis ikke bilen er omregistreret til en ny ejer. Du kan for eksempel omregistrere bilen på nettet, så længe køber har identifikation og NemID med sig hjemmefra. På denne måde sikrer du dig, at bilen er omregistreret, inden køber forlader din adresse med bilen. Husker du disse to ting, så er du sikker på, at du ikke kan hæftes efterfølgende for ulykker, som den nye ejer måtte komme ud for.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.