Annonce
Haderslev

Fem lokale kunstnere udstiller på Aarøsund Galleri

Parret bag Aarøsund Galleri, Jørn Mejer og Marie Gregersen, har flaget ude hele sommeren. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Sommerudstillingen på Aarøsund Galleri byder på værker af Berit Kyed, Marianne Skriver, Birgit Esbjerg Jørgensen, Marie Gregersen og Arthur Mathiesen.
Annonce

AARØSUND: Aarøsund Galleri åbner sommerudstillingen den 8. juli, og fredag den 10. juli kl. 15 er der fernisering på udstillingen.

Sommerudstillingen byder på værker af fem lokale udstillere: Berit Kyed, Marianne Skriver, Birgit Esbjerg Jørgensen, Marie Gregersen og Arthur Mathiesen.

Berit Kyed maler menneskekroppe, eller blot portrætter – og der er fokus på det ”nøgne” menneskes følsomhed, smerte, sårbarhed og glæde. Hun udstiller denne gang pasteller, men kommer igen i påsken 2021 med en separatudstilling.

Marianne Skriver maler akryl. Olie, pastel og akvarel. Store farvestrålende formater -croquis, blomster, bygninger, træer osv. – alt hav, der lige fanger øjet – hjemme eller på rejse.

Birgit Esbjerg Jørgensen arbejder med håndværk og ”kunst” -broderi. Hverdagens uro og stress falder til ro i Birgits arbejde i grænselandet mellem kunst og håndværk. Broderi på papir, i en enkel og udtryksfuld stil, der med enkle midler skaber et stort indtryk.

Marie Gregersen har med sit kamera sans for detaljer og lethed, farvespil og naturens og kulturens rå facader. Med nysgerrighed og linsen sættes der fokus på motivet, og en del af motivet bliver oftest det færdige resultat.

Arthur Mathiesen debuterer som billedhugger med en lille samling af bearbejdede sten, der i processen bliver til små tavse ansigter. En lang proces med at finde den rigtige sten, få den hugget til og monteret - fuldendes med lancering.

Udstillingen er åben fra den 8. juli til den 2. august mellem klokken 11 og 17 – alle dage minus mandage. Ændringer kan forekomme, så hold øje med Aarøsund Galleri på Facebook og www.aarosundgalleri.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce