Annonce
Danmark

Fem ting du ikke vidste om Braithwaite

Martin Braithwaites drengedrøm er gået i opfyldelse. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

1. Martin Braithwaite er sammen med sin morfar, Frede Christensen, og sin onkel, Philip Michael, ejendomsinvestor i New York og Philadelphia i USA, hvor onklen er bosiddende. Den først investering, som de foretog sammen, var et mindre projekt i nærheden af Temple University i Philadelphia.

2. Martin Braithwaite har to mindre søstre, Mathilde og Amalie. Den 17-årige Mathilde Braithwaite, der til daglig går på et gymnasium under Team Danmark-ordningen, slægter sin storebror på og er angriber i fodholdklubben Kolding Q og har en U16-landholskamp på CV'et.

3. Martin Braithwaite blev sidste sommer gift med sin hustru, franske Anne-Laure Louis, på ferieøen Ibiza ved et stort anlagt bryllup. Parret har tre børn, og Anne-Laure Louis er tæt på at skulle nedkomme med barn nummer fire.

4. Da Martin Braithwaite for nogle år siden skulle forlænge sin kontrakt med sin daværende franske klub, Toulouse, forhandlede han egenhændigt bonusordninger og andre vilkår med klubbens ejer, milliardæren Oliver Sadran.

5. Martin Braithwaite skrev i sin tid i folkeskolen om sine drømme, at han ønskede sig at blive professionel fodboldspiller, og at han gerne ville spille i Spanien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce