x
Annonce
Danmark

Fem ting du ikke vidste om Braithwaite

Martin Braithwaites drengedrøm er gået i opfyldelse. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

1. Martin Braithwaite er sammen med sin morfar, Frede Christensen, og sin onkel, Philip Michael, ejendomsinvestor i New York og Philadelphia i USA, hvor onklen er bosiddende. Den først investering, som de foretog sammen, var et mindre projekt i nærheden af Temple University i Philadelphia.

2. Martin Braithwaite har to mindre søstre, Mathilde og Amalie. Den 17-årige Mathilde Braithwaite, der til daglig går på et gymnasium under Team Danmark-ordningen, slægter sin storebror på og er angriber i fodholdklubben Kolding Q og har en U16-landholskamp på CV'et.

3. Martin Braithwaite blev sidste sommer gift med sin hustru, franske Anne-Laure Louis, på ferieøen Ibiza ved et stort anlagt bryllup. Parret har tre børn, og Anne-Laure Louis er tæt på at skulle nedkomme med barn nummer fire.

4. Da Martin Braithwaite for nogle år siden skulle forlænge sin kontrakt med sin daværende franske klub, Toulouse, forhandlede han egenhændigt bonusordninger og andre vilkår med klubbens ejer, milliardæren Oliver Sadran.

5. Martin Braithwaite skrev i sin tid i folkeskolen om sine drømme, at han ønskede sig at blive professionel fodboldspiller, og at han gerne ville spille i Spanien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce