Annonce
Sønderborg

Fem virksomheder kæmper om vækstpris

Atelier 2000 i Sønderborg ejet af Heidi Moisen siden 2006 er en af de fem nominerede. Arkivfoto: Claus Thorsted
Det er et bredt felt, som den 3. december er i spil til Årets Vækstpris 2020 i Sønderborg Kommune.
Annonce

Sønderborg: Fem virksomheder dyster i næste uge om titlen som Sønderborg Vækstvirksomhed 2020, der bliver afsløret til en business-event.

Første nominerede er Atelier 2000 i Sønderborg, som er underleverandør af gallauniformer til  Forsvaret, gardere, orkestrer og foreninger ligesom den producerer præstekjoler og pibekraver.

I 2006 overtog Heidi Moisen virksomheden, som udover Sønderborg har produktion i Litauen, ligesom varesortimentet i dag også omfatter bælter og tasker i læder til gallauniformerne.

Det kører også godt for Thomsen Auto, der er anden nominerede. Den har etableret ny afdeling på Ellegårdvej i Sønderborg, ligesom den også har afdelinger i Gråsten, Tinglev og Vojens.

Allan Frost Petersen er chefen i Thomsen Autos nye afdeling på Ellegårdvej i Sønderborg. Arkivfoto: Jens Eilertsen

"Pæne biler til netto-priser" er sloganet for over 15 år gamle Thomsen Auto, som har Henrik Hilmar Thomsen i front som direktør for virksomheden.

ViewNet ved Sønderborg er tredje finalist. Virksomheden blev etableret i 2009 af Lars Dalvig og har specialiseret sig i udendørs og indendørs totalløsninger af storskærme og infostandere.

ViewNets Lars Dalvig fik i sidste uge tildelt "Årets Erhvervsinitiativ" fra Junior Chamber International. Foto: Henrik Rath

Firmaet har leveret flere end 350 skærme og pyloner til seks lande. Den er nomineret både til Sønderborg Kometvirksomhed samt Sønderborg Vækstvirksomhed.

Annonce

Tre forskellige kåringer

Den fjerde virksomhed i finalen er P.E. Stål & Montage i Hørup, som Paul Erik Skjøth med mere end 25 års erfaring i branchen har drevet siden 2013.

Han er kendt som en af de mest kreative til stålarbejde herunder svejsning i rustfri stål og med rørtråd. P.E. Stål & Montage har vundet og løst mange udbudsopgaver.

Paul Erik Skjøth er kendt som en af de mest kreative til stålarbejde herunder svejsning. Foto: André Thorup

Den sidste af de fem nominerede virksomheder er den familieejede tømrer- og snedker virksomhed Karl D. Petersen i Avnbøl, hvis faglighed og kompetencer spænder bredt.

Den er grundlagt i 1827 og spænder over flere generationer af familien Petersen, hvor det nu er 6. generation personificeret i Morten Anker Petersen, som har ansvaret.

Den 3. december kan du følge Årets Business Event 2020, som i år finder sted online klokken 14.30 – se med på www.event2020.dk.

I løbet af de fem kvarter, som den direkte transmitterede tv-udsendelse varer, bliver i alt tre forskellige kåringer gennemført.

Ud over vækstprisen er det Sønderborg Kometpris, hvor der også er fem nominerede virksomheder samt Sønderborg Iværksætter Pris, hvor der er fem finalister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce