Annonce
Esbjerg

Femte gang med opera i klostergården

For femte gang afholdes der sommeropera i klostergården i Sct. Catharinae Kirke i Ribe med operasanger Guido Paevatalu i spidsen. Foto: Svend Tougaard
Endnu engang præsenteres der sommeropera i klostergården i Sct. Catharinae Kirke med operasanger Guido Paevatalu i spidsen.
Annonce

Ribe: Igen i år kan folk i Ribe og omegn opleve en stemningsfuld operakoncert i Sct. Catharinae Kirkes klostergård, når operasanger ved Den Kongelige Opera, Guido Paevatalu, synger under åben himmel på en forhåbentlig skøn sommeraften 7. august kl. 19.30.

Guido Paevatalu vil sammen med hans ensemble, guidOpera, præsentere værker af kendte komponister som blandt andre Mozart, Wagner, Strauss og Carl Nielsen, og Paevatalu vil undervejs indføre publikum i handlinger og stemninger og binde de musikalske temaer sammen.

Ud over Guido Paevatalu medvirker sangerne Niels Jørgen Riis, Signe Asmussen og Josefine Andersson fra Den Kongelige Opera, og musikken akkompagneres af kapelmester Leif Greibe og hans klavertrio.

Det er femte gang, der i Ribe præsenteres opera i Klostergården, og derudover er Guido Paevatalu også aktuel med "Opera mellem Himmel og Hav." Dette er et nyt kunstnerisk initiativ, der opfører opera i de danske havne – i pakhuse,fiskeriauktionshaller, på bådeværfter, nærliggende kirker – i samarbejde med havnene og lokale kulturforeninger. Transporten mellem de enkelte havne foregår på sejlskib.

Det er meget stemningsfyldt, når der er sommeropera i klostergården. Foto: Svend Tougaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce