Annonce
Rejser

Feriehuse til 18 personer ved Vesterhavet

Bedsteforældre, børn og børnebørn kan bo under samme tag i de nye huse, som bliver testet af Skallerup Seaside Resorts personale inden åbningen. Foto: Skallerup Seaside Resort

1. december indvier Skallerup Seaside Resort nord for Lønstrup ved Vesterhavet tre feriehuse, som kan rumme op til 18 personer. og behovet ser ud til at være stort: Alle tre huse er allerede reserveret hver eneste weekend frem til uge 25 og også i mange weekender hen i efteråret, oplyser direktør Jørgen Høll.

Husene er på 247 kvadratmeter og har blandt andet seks soveværelser, tre badeværelser, syvpersoners spa og to store køleskabe. Dermed kan flere generationer eller vennegrupper på ferie sammen bo under samme tag i stedet for at være tvunget til at bo i feriehuse ved siden af hinanden.

Priseksempler: Weekendophold (tre nætter) fra 14.290 kroner. Ugeophold (syv nætter) fra 19.280 kroner. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Skoleelever taget på fersk gerning

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce