Annonce
Varde

Fest eller fuser – er Varde virkelig så kedelig?

Direktør Claus Horsted fra Varde Biler håber, at langt flere booker en billet til drive-in koncerterne fredag og lørdag. Lige nu er der langt fra udsolgt. Vejret er faktisk perfekt med udsigt til regn modsat bagende hede og sol. Foto: Henrik Reintoft
Grundlovsdag og lørdag er der drive-in koncerter med blandt andre Mads Langer, Die Herren og biograffilm hos Varde Biler. Til arrangørernes egen store overraskelse er der langt fra udsolgt. Kun solgte 50 billetter til Mads Langer.
Annonce

Varde: Der er ikke sparet på noget hos Varde Biler, som sammen med scenefirmaet All-Stage fra Varde og Hjortshøj Partyservice banker en fest på benene grundlovsdag og lørdag. Her holdes en række drive-in koncerter med blandt andre Mads Langer og Die Herren, ligesom der vises to gratis biograffilm på storskærm. Der er plads til 170 biler.

All-Stage byggede onsdag en stor og to meter høj scene op, så alle kan se de optrædende. Men billetsalget har svigtet til arrangørernes store overraskelse. Der var torsdag middag eksempelvis kun solgt 50 billetter til koncerten lørdag eftermiddag med Mads Langer og 35 billetter til koncerten til Die Herren fredag aften.

Priser og program

  • Fredag 5. juni:
  • Kl. 15.30-17.30: Filmen Klovn vises.
  • Kl. 22.00-23.30 : Die Herren.
  • Lørdag den 6. juni:
  • Kl. 10.00-12.00: Filmen Toy Story vises.
  • Kl. 14.30-15.30: Mads Langer.
  • Kl. 18.30-19.30: Comedy Zoo.
  • Kl. 22.00-23.30: Hit med 80’erne.
  • Billetter købes på billetten.dk Søg efter Varde. Der sælges billetter til en bil, som der maksimalt må være fem i. Biograffilmene koster 100 kroner per bil. Når man ankommer, får man et gavekort på 100 kroner til Varde Bio.
  • Øvrige priser per bil. Die Herren – 395 kroner. Mads Langer - 595 kroner. Comedy Zoo – 495 kroner. Hit med 80’erne – 395 kroner.
Annonce

Ærgrelse

Direktør og initiativtager Claus Horsted fra Varde Biler ved ikke, om han skal grine eller græde. Skal det være en fest eller en fuser?

- Jeg vil ikke sige, at jeg er skuffet. Men jeg ærgrer mig på byens vegne, at man ikke bakker mere op, siger Claus Horsted.

En opbakning til kunstnerne og scenefirmaer, som denne sommer har måttet se selve eksistensgrundlaget revet væk med de utallige aflyste koncerter til udgangen af august. Og som han påpeger, vil et eventuelt overskud blive givet til velgørende formål.

Annonce

Tror det er udsolgt

Claus Horsted håber at kunne give vardenserne en på opleveren i disse coronatider. Han har, siden JydskeVestkysten skrev om koncerterne den 22. maj, udelukkende modtaget positive tilkendegivelser. Mange har fortalt, at de ville komme.

- Folk opfattelse er, at det er udsolgt. Det er utroligt. Vi mangler opbakning. Der er masser af billetter, siger Claus Horsted.

Uanset hvor mange der kommer, så glæder han sig. Også med udsigten til lommesmerter.

- De, der kommer, får en helt fantastisk oplevelse. Det bliver megafedt, siger Claus Horsted.

All-Stage byggede onsdag aften scenen som til en anden festival. Derved er publikum sikret en langt bedre og helt speciel oplevelse. Foto: Henrik Reintoft
Varde Biler har perfekte forhold til drive-in koncerter og film. Der er plads til 170 biler. Claus Horsted håber, at folk i sidste øjeblik booker en billet, så pladsen fyldes op. Foto: Henrik Reintoft
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce