Annonce
Esbjerg

Festival: 60'er-koryfæer fra Esbjerg hjælper Engelbrecht

Den Syngende Barber Johan Lind går sammen med sit band The Young Ones på scenen i Mariehaven, når foreningen Oldies and Goodies afholder støttefestival med 60'er-musik på menuen. Arkivfoto: Morten Flarup
Tre bands går på scenen i Mariehaven i Ansager, hvor Helge Engelbrecht har haft det svært under coronakrisen. Minifestivalen skal fylde haven med 60'er-musik og give spillestedet en hjælpende hånd.
Annonce

Esbjerg: Helge Engelbrechts berømte spillested Mariehaven i Ansager har lidt hårdt under coronakrisen, men nu kommer der en hjælpende hånd fra tre 60'er-bands, der samtidig selv får mulighed for at blive luftet efter et forsømt forår og sommer.

Lørdag den 12. september bliver Mariehaven fyldt med 60'er-musik, når de tre bands går på scenen, og alt overskud vil gå til Mariehaven.

Det er den esbjergensiske forening for 60'er-musikere "Oldies and Goodies", der afvikler støttefestivalen for at række spillestedet en hånd.


Vi bevæger os med dette tiltag lidt ud over det, som foreningen normalt beskæftiger sig med, men ønsket om at få musikere ud at spille vægter jo tungt.

Kent Stenstrup


- Vi bevæger os med dette tiltag lidt ud over det, som foreningen normalt beskæftiger sig med, men ønsket om at få musikere ud at spille vægter jo tungt i overvejelsen, også selv om vi tager et Ringkøbing-band med. Og hvad er vigtigere end at prøve at hjælpe et rigtig godt spillested, hvor musikere altid får en god behandling, og publikum får en god oplevelse? siger Kent Stenstrup fra Oldies and Goodies.

Det er Kent Stenstrups eget band Youngsters, der sammen med Johan Lind And The Young Ones og Tambourine fra Ringkøbing vil fylde Mariehaven med 60'ermusik

Annonce

60'ermusik

Minifestivalen vil primært henvende sig til det publikum, som elsker 60'er-musikken. Musikerne i de tre bands på plakaten er alle vokset op til lyden af de bands og solister, som toppede hitlisterne på det tidspunkt, så der er lagt i ovnen til en "syng med- eftermiddag".

Helge Engelbrecht oplyser, at man i Mariehaven overholder alle krav omkring corona. Der vil være sprit og gode toiletforhold  - herunder handicaptoiletter. Mariehaven er så stor, at der er plads til 500 stolepladser med den rigtige afstand.

Minifestival

  • De tre bands, der spiller på minifestivalen, er Youngsters, Tambourine og Johan Lind and The Young Ones.
  • Festivalen finder sted den 12. september 2020.
  • Musikken begynder klokken 14, men dørene åbnes klokken 12, så publikum eventuelt kan spise medbragt mad.
  • Der er tale om siddende gæster, og der er plads til 500.
  • Billetter til en pris på 100 kroner stykket kan købes på Oldies and Goodies hjemmeside.
Oldies and Goodies:Hjem
https://www.oldiesandgoodies.dk/
Esbjerg-bandet Youngsters med Kent Stenstrup i front er også på programmet ved støttefestivalen i Ansager lørdag den 12. september. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Se målene: 45 gode minutter var ikke nok for FC - tabte til Esbjerg i topkampen

Annonce