Annonce
Kultur

Festival blev udsolgt på 59 minutter: - Det vil være fedt at kunne sætte 1000 billetter mere til salg

Det gik tjep, da Blue Bridge i løbet af pinsen satte sine billetter til salg. I fjor blev festivalen aflyst, og da valgte hovedparten af køberne at donere deres billet til festivalen i håb om, at den ville overleve aflysningen. Pressefoto: Leendert Bjert
De 1000 billetter til Blue Bridge Festival i Sdr. Bjert blev udsolgt på knap en time. Der er håb om, at festivalen kan sætte 1000 billetter mere til salg, hvis smittetrykket falder hen over sommeren.

Kolding: For første gang i sin levetid må den lokale festival Blue Bridge melde alt udsolgt. Det er resultatet efter et hektisk billetsalg, som blev åbnet i pinsen.

- Det er helt vildt. Da billetsalget startede, var der allerede 140 købere i kø, og efter 59 minutter var der udsolgt. Det var næsten, som var det U2-billetter, vi solgte, fortæller festivalchef Philip Holm-Hansen.

Han vurderer, at det vilde billetsalg skyldes en kombinationen af et stærkt musikprogram og så det faktum, at publikum hungrer efter at komme ud og høre musik under åben himmel. I et år har landets festivaler ligget stille på grund af corona, og også denne sommer er der mange, som er blevet aflyst.

Annonce

Håb om flere billetter

Grundet restriktionerne må der også kun være 1000 mennesker i alt til Blue Bridge, som plejer at have plads til det dobbelte. Publikum bliver fordelt i to sektioner, hvor der er 500 i hver.

- Men vi krydser fingre for et lavere smittetryk over sommeren. Og det vil betyde, at der kommer 1000 billetter mere til salg. Det vil være et drømmescenarie, siger Philip Holm-Hansen og tilføjer:


Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra folk, som ikke har fået billet. Så det vil være fedt at kunne sætte 1000 billetter mere til salg.

Philip Holm-Hansen, festivalchef


- Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra folk, som ikke har fået billet. Så det vil være fedt at kunne sætte 1000 billetter mere til salg. Vi opfordrer til at holde øje med vores facebookside over sommeren, hvor vi løbende vil melde nyt ud.

Annonce

Vi giver dem et mål

Men i første omgang venter nu en større planlægning, for at få festivalen til at leve op til alle kravene. Der skal udarbejdes en såkaldt sundhedsplan, som skal godkendes af kommune og politi.

Den udsolgte festival har The Savage Rose som det absolutte hovednavn. Aftalen er landet efter en proces, der har taget to år.

Herudover komme Calby med band samt Patina, der begge er blandt de navne, der er store forventninger til på den danske musikscene. På plakaten står også lokale navne som Barbro og Animaux Animé, som begge har forbindelse til Stenderuphalvøen.

- Og alt dette krydret med dygtige amatører i alle aldre. For eksempel gymnasiebandet Humbug fra Munkensdam og et nyt pigeband Hankøn. Vores DNA i Blue Bridge er, at vi ønsker at give uprøvede musikere et mål: En optræden på en fed scene med masser af publikum. Det giver musikerne et drive og en seriøsitet i øvelokalet, og er helt sikkert med til at skabe musikglæde, mener festivalchefen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Vejen Kunstmuseum har været lukket i halvandet år: - Jeg ser det ikke som et problem, at vi ikke har åbnet

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Susan og Hans Jørgen byggede historisk villa om: Nu er de pensionister og vil ned i ét plan. Men nabohuset skæmmer

Erhverv For abonnenter

Køreskole er pludselig lukket: Tidligere direktør er sygemeldt, og elever kan ikke få pengene igen

Varde

Alvorlig sag om blufærdighedskrænkelse på skole: Tre mandlige elever anmeldt for at krænke pige

Team Esbjerg For abonnenter

Nu er der pres på: Team Esbjerg er pisket til at vinde på lørdag

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Varde

Campingfamilie med sjælden ros til myndighederne efter brand løb løbsk: Derfor er der glæde efter drama i strid blæst

Erhverv For abonnenter

Total tavshed om Ecco-fadæsen: Konservative-toppolitikere nægter at tale om Niels Flemming Hansens farvel til ordførerpost

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Billund For abonnenter

Cassandra stod frem efter lumre beskeder fra chefen: Hvis ikke jeg gjorde noget, ville det bare blive ved

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Esbjerg For abonnenter

Drukfest for skoleelever bliver ikke lavet om: Mens dele af landet forbyder alkohol på sidste skoledag, holder Esbjerg fast i de gamle traditioner

Sønderborg For abonnenter

Musikeren har skabt et verdensfirma med stor indtjening: Nu takker Larsen af

Rejser

Millioner vil have de billetter, der kan sende danskere på månedlang ferie i hele Tyskland for 68 kroner

Annonce