Annonce
Sønderborg

Festival donerer 15 liter håndsprit til plejecenter på Nordals

15 liter håndsprit er blevet afleveret på Tangshave fra Nord-Als Musikfestivals lager. Arkivfoto: Timo Battefeld
Nord-Als Musikfestival har doneret alt sit håndsprit fra lageret til Tangshave Bo- og Aktivitetscenter samt butikkerne i Nordborg.
Annonce

Nordals: Foreningen bag Nord-Als Musikfestival har valgt at donere alt sit håndsprit til Tangshave Bo- og Aktivitetscenter i Nordborg.

- Vi hørte fra en af vores frivillige, at de manglede håndsprit på plejecentret. Derfor gik vi vores lager igennem og fandt 30 flasker. Vi har doneret flaskerne til Tangshave og handelsstandsforeningen i Nordborg, så de også har håndsprit i butikkerne, siger festivalformand Karsten Fibiger.

Det er i alt 15 liter håndsprit, som festivalen har givet væk.

Annonce

Fortsætter festivalplanlægning

Foreningen har dog ikke doneret håndspritten væk, fordi man regner med at årets festival i juni bliver aflyst.

- Vi kører videre med planlægningen. Vi ved ikke, om der vil være forsamlingsforbud til den tid. Forhåbentlig er der ikke, og så gennemfører vi festivalen, siger Karsten Fibiger.

Foreningen har deltaget i ugentlige onlinemøder med Live Danmark, der er interesseorganisation for festivaler og spillesteder. Her er der blevet gennemgået regler, muligheder og kompensationsordninger.

Men indtil videre er Nord-Als Musikfestival ikke dækket af statens nuværende kompensationsordning for arrangører af koncerter og festivaler. Den gælder nemlig for arrangementer indtil den 9. juni. Festivalen på Nordals foregår den 12. og 13. juni. Der er lagt ekstra mange penge i årets program, da det er festivalens 40 års jubilæum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

75-årig druknet på Sydals

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce