Annonce
Haderslev

Festival: Generationskløften spiller op

Generationskløftens medlemmer har haft tilknytning til Kløften Festivalen siden 1980.

HADERSLEV: De har haft tilknytning til scenerne på Kløften Festivalen, siden den så dagens lys i 1980. Den ene har optrådt på den første festival, mens en anden i flere årtier har spillet og optrådt som konferencier.

Nu har de fundet sammen om musikken igen, og med tanke på den fælles mængde erfaring, der gemmer sig hos de syv, har gruppen opfundet det passende navn Generationskløften. Orkesteret optræder på den virtuelle festival, Flowerhaus Live, der livestreames via Youtube lørdag den 27. juni - samme dag som Kløften Havefestival finder sted.

Orkesteret består af syv lokale mænd: Johnny Thomhav, guitar vokal, Pierre Michaelsen, guitar, Alex Bødiker, trommer, Jakob Thomhav, keyboard og bas, Lars Vinum, bas, og Klaus Juhl, trommer, og Ole Busk-Jepsen, guitar og vokal.

Annonce

Flowerhaus Festivalen præsenterer fire unge danske bands, der optræder på en scene på Aarøsund Landevej 232, hvor blandt andet det kreative bureau Flowerhaus holder til. Det er ejeren Jeppe Vinum, der har taget initiativ til det virtuelle festival som erstatning for den aflyste Kløften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce