Annonce
Tønder

Festivaloptakten fløjter op til bold

Formand Thorsten Simonsen ser frem til det nye samarbejde - målsætningen er enkel. - Vi skal gøre hinanden bedre. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Der er i forvejen lagt op til en aktivitetsfyldt uge for de mange festivalgæster, der tyvstarter på årets Tønder Festival med 4Plus. Nu kommer der endnu et arrangement på plakaten - 4Plus og FC Sydvest har nemlig netop indgået et nyt samarbejde.
Annonce

TØNDER: Et nyt samarbejde er godt på vej til at se dagens lys i optakten til Tønder Festival. Festivalens optaktsdage, 4Plus, og FC Sydvest, har nemlig indgået et samarbejde, der giver fri adgang til holdets hjemmekamp mod Ringkøbing IF onsdag den 21. august.

FC Sydvest bød ind med ideen, og den var 4Plus ikke sen til at gribe, forklarer Lene Jensen, som er koordinator på 4Plus.

- Det er sådan, at FC Sydvest kom med ideen om, at alle med festivalarmbånd kan se kampen gratis, og det vil vi tilbyde til alle på campen, så snart den åbner. Vi har det sådan, at jo flere lokale arrangementer, vi kan få ind på programmet, des bedre er det. Det er uanset om vi taler om sport, kultur eller musik - vi skal udbrede kendskabet til egnen her.

Lene Jensen tilføjer desuden, at fodbolden ikke er det eneste helt nye på 4Plus-programmet. Den anden nyhed er, at Tønder Museums blå rum den 19. og 20. august bliver vært for to koncerter under titlen 'Blå Lyd', som er duetter for stryge - og blæseinstrumenter.

Annonce

Glæde i FC Sydvest

FC Sydvest-formanden, Thorsten Simonsen, er glad for, at klubben er blevet en del af festivaloptakten:

- Vi har jo en hjemmekamp om onsdagen, så det passede så fint ind i programmet. Det er en fin lejlighed til at vise, hvad vi har på Bankparken, og for mig at se, handler alt det her om, at vi skal gøre hinanden gode - vi skal ikke konkurrere. Der var stor opbakning til ideen, så snart den blev foreslået. Det er noget, vi ser frem til, forklarer Thorsten Simonsen.

Kampen, der bliver en del af 4Plus-programmet, spilles onsdag den 21. august klokken 19.00, men allerede i den kommende weekend spiller FC Sydvest sæsonpremiere på hjemmebane mod AB. Det sker lørdag klokken 14.00 på Bankparken i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce