Annonce
forside

Festlig forårsaften på Mosevej

Kolding Boldklub tog fredag imod FC Sønderborg på en smuk forårsaften. Kolding kæmpede for de tre point og kom til kampen med en masse selvtillid. Det endte med at blive en målrig og festlig aften mest for Kolding.

Første halvleg startede Sønderborg med at sidde på meget af spillet, men jo længere tid der gik desto mere begyndte Koldingholdet at overtage. I 35. minut kom halvlegens første og eneste mål scoret af Martin Engels. Kolding gik til halvleg med en føring. I anden halvleg kom målene på stribe, og Kolding styrede nærmest kampen. I 61. minut var det Christian Wogensen, i 72. Fiton Durguti. Sådan fortsatte det. Kolding vandt kampen 5-0, fik tre point og ligger derfor nu nummer tre i puljen.

Næste kamp spilles ude, denne gang møder Kolding B1913.

Kolding Boldklub - FC Sønderborg 5-0 (1-0)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Målscorer: Martin Engels (35.), Christian Wogensen (61.), Fiton Durguti (72.), Abdulahi Mohammed (89.) og Jonas Raunsbæk (93.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce