Annonce
Trekantområdet

FHK har bombemaskinen klar mod Aalborg: Jeg tror, de er bange for at komme her

Mishels Liaba i aktion for Aalborg Håndbold i sidste sæson. Han er sikker på, at hans nuværende klub FHK kan drille de danske mestre, hvis de kommer ud og løbe med dem. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mishels Liaba kender Aalborg ud og ind. FHK's nye venstre back mener, det er muligt at drille dem i fredagens pokalkamp.
Annonce

Fredericia: Efter at have siddet ude det meste af opstarten er venstre back Mishels Liaba endelig klar til at spille for sin nye klub FHK, når hans tidligere klub Aalborg gæster thansen Arena i pokalturneringen fredag aften.

Han mener, at underhunden FHK har mulighed for at drille gæsterne.

- Ja, det tror jeg. Aalborg er bange for at komme her for  at spille i pokalen så tidligt i opstarten. De ville nok hellere have spillet mod et 2. divisionshold eller et 3. divisionshold. Jeg tror, de er lidt bange for at ryge ud, siger Mishels Liaba om sine tidligere holdkammerater.

Han vrikkede om på foden tidligt i opstarten, og siden har han stort set kigget på fra sidelinjen. To træningspas er det blevet til siden, og derfor er han ikke helt i form. 60 minutter bliver det  med sikkerhed ikke til.

- Det er en vigtig kamp i morgen, men der kommer 20 andre vigtige kampe i løbet af sæsonen, som er bedre at være på 100 procent til, siger han.

Annonce

Super underdogs

Aalborg har skiftet en del ud i truppen til den kommende sæson, men de danske mestre ser bestemt ikke svækket ud. Den nye, svenske playmaker Felix Claar var en af de bedste i den svenske liga i sidste sæson, og det samme var den nye bagspiller ​Lukas Sandell i Norge.


Aalborg er bange for at komme her for at spille i pokalen så tidligt i opstarten.

Mishels Liaba, Aalborg-back


Derudover er en af de bedste spillere i den danske liga, Nikolaj Læsø,  skiftet til Aalborg fra Århus. Han blev ligatopscorer i coronasæsonen med 154 træffere i 24 kampe - 6,4 mål i snit.

- De er favorit, og vi er super underdogs. Vi skal ind i hallen og kæmpe for hver bold, siger Mishels Liaba og fortsætter:

- De har dygtige spillere på alle positioner, og så har de meget dygtige forsvarsspillere og målmænd, som nok er de bedste i den danske liga. Sådan noget vinder kampe.

FHK vil  gerne angribe hurtigt og aggressivt, og det er et punkt, hvor klubben ifølge den norske back kan ramme mestrene.

- Det kunne være fint for os ikke at stå seks mod seks i 60 minutter. Vi skal ud og løbe med dem, og jeg tror, vi kommer til at lave en del mål på kontra, siger han.

Kampen mellem FHK og Aalborg spilles klokken 18.30 i thansen Arena. Vinderen er i 1/8 finalen. Der må blot kommet cirka 400 tilskuere på grund af corona restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce