Annonce
Trekantområdet

FHK-spillernes grænser blev flyttet i weekenden - nu venter endnu en træningskamp

Jesper Houmark bruger træningskampen mod Århus Håndbold til at teste taktiske elementer. Igen er resultatet underordnet. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredericia HK var i weekenden på overlevelsestur på Vejle Idrætsefterskole. Mandag venter en ny træningskamp, der spilles i Aarhus.
Annonce

Fredericia: Jesper Houmark var en træt mand søndag aften.

Fredericia HK's cheftræner havde tilbragt weekenden med en overlevelsestur sammen med den øvrige stab og spillerne, og nu trængte han til at sove.

- Det er en træt Jesper Houmark, du taler med. Men jeg tror også, at spillerne er trætte, sagde cheftræneren.

FHK har brugte weekenden på at være på overlevelsestur på Vejle idrætsefterskole. Formålet har været at ryste truppen sammen ved at presse spillerne ud i at flytte grænser.

- Eksempelvis skulle vi springe i vandet fra fem meter vippen. Det var noget, der allerede ret tidligt gav problemer for nogle, for der var nogle grænser, der skulle overskrides. Vi lavede også andre ting, som jeg ikke vil  gå i detaljer med, sagde Jesper Houmark.

Turen blev kaldt "Fra drenge til mænd".

-  Den handlede om at blive udfordret som individer og som hold. Det gjaldt om at komme ud over nogle grænser, som man skulle bryde. Jeg tror, vi kan bruge i det i den sæson, der venter, sagde Jesper Houmark.

Annonce

Ny træningskamp

Både spillere og trænere skal hurtigt have rystet trætheden fra weekendens strabadser af sig, for mandag klokken 17 venter en ny træningskamp. Den spilles i Bellevuehallen i Aarhus og står mod Århus Håndbold.

- Det bliver en anden opgave, end kampen mod Otterup. Jeg vil ikke forklejne nogen, men der ligger en halt anden kvalitet i Århus. Det er bare noget andet at møde et hold fra ligaen, sagde cheftræneren.

Mishels Liaba er stadig ude med en skade, men til gengæld er den nye fløjspiller Mads Lenbroch blevet klar til kamp. Kristian Olsen, Jakob Mikkelsen, Rasmus Jensen og Kasper Young sidder også ude med mindre ting.

- Også denne kamp handler om at prøve nogle ting af, og i den henseende er resultatet underordnet, selvom man selvfølgelig aldrig vil tabe. Sejren er ikke målet for os i den her kamp, sagde Houmark og fortsatte:

- Kun tåber topper i træningskampe.

Allerede tirsdag spiller FHK igen. Denne gang hjemme mod Midtjylland. To kampe på to dage er ikke noget, der bør presse spillerne.

- Vi fordeler jo spilletiden, så de får maksimalt 30 minutter per person. Til træning er vi i gang i to timer, så jeg tror rent faktisk, det er fysisk hårdere at træne end spille kamp i den her fase af sæsonen, sagde Jesper Houmark.

FHK's kommende kampe

Onsdag 29. juli kl. 18.00: Otterup. (FHK vandt 40-26).

Mandag 3. august klokken 17.00: Århus Håndbold (Aarhus).

Tirsdag 4. august klokken 18.00: HC Midtjylland (Thansen Arena).

Fredag den 14. august: Aalborg (Pokalkamp i Thansen Arena).

Lørdag den 29. august: Flensburg-Handewitt (Juelsminde).


Jeg vil ikke forklejne nogen, men der ligger en halt anden kvalitet i Århus.

Jesper Houmark, FHK-træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce