Annonce
Trekantområdet

FHK tabte en frygtelig testkamp til Sønderjyske

Rune Andersen og FHK tabte en tæt og knap så velspillet kamp mod Sønderjyske. Arkivfoto: Søren Gylling
FHK tabte en tæt træningskamp til Sønderjyske med 25-23. Dermed mindede kampen lidt om nederlaget i træningskampen i Århus, bortset fra at denne kamp var grimmere.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK tabte endnu en træningskamp til et ligahold, da klubben torsdag tog imod Sønderjyske. Kampen endte 25-23 til gæsterne.

Lad det være sagt med det samme: Kampen vil ikke gå over i håndboldhistorien som en af de smukkeste. Til det var antallet af tekniske fejl og brændte chancer for højt hos begge mandskaber, og det gav en urytmisk affære.

- Man skulle næsten tro, vi spillede om morgenen. Folk virkede ikke som om, de var vågnet helt, sagde FHK's cheftræner Jesper Houmark.

BSH-træner Peter Bredsdorff-Larsen kiggede på fra pressepladserne. Han virkede ikke synderligt begejstret. FHK møder netop BSH i den første ligakamp i begyndelsen af september, og man kan håbe, at dagens kamp var mere et røgslør end et udtryk for klubbens reelle styrke.

- Jeg synes faktisk, vi får leveret en rigtig flot forsvarspræstation. Og det er det, vi kan tage med os videre fra den her kamp. For angrebsspillet hang ikke sammen i dag, sagde Houmark.

Mikkel Løvkvist spillede fra start i målet og leverede en udmærket indsats for FHK, der dog brændte for mange store chancer den anden vej.

I pausen stod der således 10-10.

Annonce

Nederlag til sidst

Kampen åbnede sig en smule mere op efter pausen, hvilket antallet af mål vidner om. Nicolaj Nørager viste i et par sekvenser sin styrke som gennembrudsspiller, da han satte en mand og kastede bolden i nettet. FHK var fortsat uden Rasmus Jensen, Kristian Olsen og Mads Emil Lenbroch, som alle sad ude med skader.

De to hold fulgtes ad, ganske som det var sket i første halvleg. Med små fire minutter igen, var FHK således foran med 23-22.

Kampen balancerede på en knivsæg og en udvisning til Jakob Frederiksen i slutminutterne viste sig fatal for kampens resultat. FHK spillede med tomt mål i undertallet, og efter en brændt chance kunne Sønderjyskes målmand kaster bolden i et tomt net.

24-23 til gæsterne.

Annonce

En måned mere, tak

FHK fik muligheden for at udligne, men det blev derved, da et fantasiløst angreb skulle afsluttes af Rune Andersen, som kastede over mål. Med 30 sekunder tilbage havde Sønderjyske bolden, mens FHK indledte et helbane pres. Gæsterne spillede sig forholdsvis enkelt ud af det, og scorede til slutresultatet 25-23.

- Som trup er vi stadig et sted, hvor vi ikke har været sammen helt længe nok til at tingene sidder der. Derfor kan det godt bekymre mig lidt, at vi starter 2. september, sagde Jesper Houmark og fortsatte.

- Det er det samme for alle hold, men i Tyskland har man valgt at skyde den til 2. oktober. Og det havde måske også været en god idé her, når vi har være ude så lang tid.

FHK spiller træningskamp igen lørdag den 29. august, hvor klubben spiller mod Flensburg-Handewitt i Juelsminde. Det er den sidste træningskamp, før sæsonen begynder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce