Annoncørbetalt indhold

Fibernet - det hurtigere alternativ

Annonce

Internettet er en essentiel del af langt de fleste danskeres hverdag. Derfor er det vigtigt, at du har internet i din bolig, der rent faktisk er hurtigt nok til, at du kan få glæde af det. Med fibernet får du både en stabil forbindelse og højere hastighed.

Internettet er en stor del af hverdagen

Sandsynligvis er internettet ikke noget, som du tænker meget over i hverdagen. Det er nemlig blevet så stor en del af vores liv, at man nærmest ikke lægger mærke til det længere. Dog er én ting sikkert; oplever du pludselig dårligt internet, er det med garanti ikke noget, der vil gå din næse forbi.

Hvis du er træt af internetforbindelsen i din bolig, kan det være, at du skal prøve fibernet. Fibernet er nemlig internet, der bliver leveret via lyslederkabler. Det vil sige, at din data bliver sendt som lyssignaler og derfor vil du få en lynhurtig internetforbindelse.

Hastigheden er højere

En af de helt store fordele ved fibernet er, at hastigheden er højere end ved en almindelig bredbåndsforbindelse. Dette betyder altså, at du ikke skal vente på hjemmesider, der loader eller film, der hakker.

Hvis du skifter til fibernet, undgår du desuden at dele internet med naboen. Fibernet er nemlig den eneste internetteknologi, der giver dig en personlige forbindelse. På den måde er du sikker på, at dit internet er lynhurtigt på alle tider af døgnet.

Du får lige hurtigt upload og download

En anden af de store fordele ved fibernet er, at upload og download sker ved den samme hastighed. Det vil sige, at det for eksempel er lige så hurtigt for dig at uploade en video til internettet, som det er for dig at downloade den samme video.

Sagt på en anden måde er fibernet et symmetrisk netværk, hvorimod almindeligt bredbånd er et asymmetrisk netværk. Har du en gammeldags internetforbindelse med klassisk bredbånd, vil det derfor typisk tage længere tid at uploade filer til nettet, end det vil tage at downloade filer.

Fibernet er ikke tilgængeligt i hele landet

Som du kan høre, er der virkelig mange fordel ved fibernet. Specielt hvis du elsker hurtigt internet. Dog er der også en ulempe af vis betydning; fibernet er ikke tilgængeligt i hele Danmark.

For at du kan få fibernet kræver det nemlig, at der bliver lagt kabler i jorden. Har der ikke været stor efterspørgsel på fibernet der, hvor du bor, er det ikke sikkert, at der er blevet lagt kabler. Dog har elselskaber været i gang forskellige steder i landet, og derfor kan det være, at du er heldig.

Hvor hurtigt internet skal du have?

Hvis du ønsker at skifte til fibernet, er det relevant at overveje, hvilken hastighed du skal betale for. Nøjes du for eksempel med at læse nyheder og mails, har du ikke brug for specielt hurtigt internet.

Nyder du derimod online spil, stilles der større krav til din internethastighed. Internethastigheden afgøres ligeledes af, hvor mange der bruger internettet. Hvis du er en del af en stor familie, kræver det derfor, at du har en højere internethastighed.

Denne artikel er sponsoreret af tjekbredbaand.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.