Annonce
EfB

Fiberskade trækker lange spor: Egelund måske færdig for i år

25. september gik det galt for Patrick Egelund på hjemmebane mod Helsingør - det kan have været hans sidste kamp i 2020. Foto: Jacob Schultz
Eksplosiv kantspiller er stadig ikke med i hele træningen og er helt sikkert ikke med mod Skive. EfB stiller med stor sandsynlighed med 10 af de 11 startere fra kampen mod Fredericia.
Annonce

FODBOLD: Fire-seks uger lød den første prognose på, da EfB-angriberen Patrick Egelund måtte humpe fra banen med en fiberskade mod Helsingør.

Det er knap otte uger siden.

Og der vil stadig gå et pænt stykke tid, før vi får Egelund at se på banen igen - måske det først bliver næste år, fortæller træner Olafur Kristjansson.

- Han deltog i den første del af træningen i dag (torsdag. red.), men du kan godt se på ham, at han stadig er bange for, at det skal gå galt igen, og så længe han er det, er det selvfølgelig alt for tidligt at snakke om, at han skal spille kampe igen. Nu er der kun en måned tilbage af turneringen før jul, og tiden er ved at løbe fra ham, siger Olafur Kristjansson, der tidligere har sagt, at Egelund skal være helt skadesfri og træne fuldt med holdet i op til 10 dage, før han er aktuel til en plads på holdet igen.

Annonce

Finnerne er tilbage

For et par uger siden eksisterede der et spinkelt håb om, at Egelund kunne være med mod Skive på søndag, men det kommer naturligvis ikke til at ske. Til den kamp vil træneren i vid udstrækning gribe tilbage på de spillere, der gjorde det så glimrende mod Fredericia for et par uger siden.

De to finske landsholdsspillere, Joni Kauko og Pyry Soiri, landede i Esbjerg torsdag og er på træningsbanen igen fredag. Kauko spillede en hel kamp og lagde op til et mål, da Finland sensationelt slog Frankrig 2-0 på udebane, mens Pyry Soiri sammenlagt fik godt en halvleg i de to kampe mod Bulgarien og Wales - begge starter inde mod Skive.

Det samme gør Andri Bjarnason, der er kommet sig efter sit hold i ryggen, har trænet fuldt med i denne uge og med trænerens ord igen ligner en fodboldspiller. Når Bjarnason er sikker starter mod Skive, hænger det sammen med, at Yuri Yakovenko stadig ikke helt er kommet sig over den skade, han pådrog sig mod Nykøbing for godt en uge siden. Han forventes tilbage på træningsbanen fredag og sidder formentlig på bænken på søndag, hvor EfB efter al sandsynlighed stiller således op:

Mads Kikkenborg, Clinton Antwi, Kevin Conboy, Rodolph Austin, Daniel Anyembe - Nicklas Strunck, Simon Bækgaard, Joni Kauko - Jakob Ankersen, Andri Bjarnason, Pyry Soiri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce