Annonce
Danmark

Fik du hørt? Her er det bedste i et uoverskueligt podcastunivers.

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark.
Annonce

Har du stiftet bekendtskab med podcasts? Så har du måske også oplevet, at podcastmarkedet kan virke uoverskueligt og rodet, og det er svært at sortere de uprofessionelle produktioner fra diverse kælderlokaler væk, så man kun får det bedste.
Hjælpen er her. Jysk Fynske Medier har sin egen podcast, hvor du få gode historier og vidende eksperter serveret hver dag. Herunder kan du læse, hvad jeg i denne uge vil anbefale dig. Både hos os selv og ude på det store podcastmarked.
God lyttelyst.

Få unikke historier om Laudrupbrødrene og Morten Olsen: Her er idrættens Hall of Fame.

Kom med en tur gennem minderne og hør om den kongerække af personligheder, som dansk idræt flyder over med. Jysk Fynske Mediers sportsredaktioner kommer i en miniserie med deres bud på, hvem som fortjener en plads i idrættens Hall of Fame.

Få genopfrisket de gode historier, når de erfarne sportsredaktører lukker op for godteposen med historier om blandt andet Laudrupbrødrene, Allan Simonsen og Lene Køppen.
De to første podcasts i serien er produceret, og du kan høre dem her.

Politik med Funding og Løvkvist: Nu rykker Ellemann på udlændingepolitikken.

Politisk redaktør Thomas Funding og reporter Kasper Løvkvist får sig en fyraftensøl fra Frankrig i ugens podcast. De snakker selvfølgelig om Arne, men også om socialdemokratiske genvordigheder i Region Syddanmark – også taler de ikke mindst om, det interview de en time tidligere havde med Jakob Ellemann-Jensen på hans kontor, hvor venstreformanden gør alt hvad han kan for at understrege, at han er decideret hård på udlændingepolitikken.
Vil du blive meget klogere på dansk politik - og godt underholdt. Så er det her.

Er et nyt arabisk forår i gang i Libanon i Mellemøsten? Få hele svaret her

Der er noget i gære i Libanon. Befolkningen demonstrerer i gaderne, regeringen er gået af, og det internationale samfund er bekymret. Årsagen er to eksplosioner på havnen i Beirut, som har understreget over for befolkningen, hvad den hele tiden mener at have vidst. At landets regering er korrupt og inkompetent. Befolkningen er nemlig sikker på, at myndighederne var klar over, at der i seks år har ligget sprængfarligt materiale på havnen. Og det har ført til, at demonstrationer, som har fyldt gaderne noget tid, er taget til i styrke. I denne podcast kan du høre, hvordan det lugter af et nyt arabisk forår. Og du kan høre en herboende libaneser fortælle, hvordan hans familie mirakuløst undgik eksplosionerne. Men hans nære ven mistede livet.

Hør podcasten her.

Læsefeber - en podcastserie på eReolen.

Uden for Jysk Fynske Mediers eget univers vil jeg anbefale dig at holde øje med nogle af de podcasts, som bibliotekerne producerer. Her kan du få tips til gode læseoplevelser og høre historiske byvandringer. For eksempel har Aarhus Bibliotekerne netop udgivet podcastserien Læsefeber, hvor forfatter Puk Qvortrup taler med forfattere, eksperter og entusiastiske læsere.
Her kan du blandt andet høre om bøger i en krisetid, og hvorfor vi er så vilde med lydbøger.

Du finder podcastserien på Aarhus Bibliotekernes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

12.000 husstande mistede strøm og varme i nat: Problem med midlertidigt el-anlæg var skyld i brand

Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce