Annonce
Esbjerg

Filialdirektør stopper i Andelskassen i Esbjerg

Allan Krarup stopper som filialdirektør hos Andelskassen. Hans afløser er Lene Christiansen.

ESBJERG: Endnu en filialdirektør i en af Esbjergs banker er havnet på jobmarkedet. For halvanden måned siden var det Lone Lund, der stoppede som direktør i Bank Nordiks afdeling i Esbjerg, og det samme er nu sket for Allan Krarup i Andelskassen.

Torsdag i sidste uge havde Allan Krarup sidste arbejdsdag, og han er nu blevet afløst af Lene Christiansen.

Ifølge Allan Krarup forlader han stillingen efter gensidig overenskomst med Andelskassen, fordi pengeinstituttet søger en anden lederprofil. Danske Andelskassers Bank oplever som andre pengeinstitutter store forandringer med lukning og sammenlægning af filialer. I oktober blev medarbejdere fra den lukkede filial i Ølgod flyttet til Esbjerg og Varde.

Allan Krarup, 51 år, der har været 30 år i branchen - 10 år i Sydbank og 11 år Vestjysk Bank i Esbjerg og senest seks år som filialchef i Andelskassen - har ikke umiddelbart et andet job på hånden, men han oplyser, at han gerne vil blive i branchen, hvor han har sit store netværk.

Mor til fire

Hans afløser i afdelingen på hjørnet af Torvegade og Frodesgade, Lene Christiansen, har de seneste to år bestredet stillinger som souschef i Andelskassens filialer i Varde og Bramming. Desuden har hun gennem 15 år arbejdet i forskellige midtjyske afdelinger i Danske Bank, hvor hun beskæftigede sig med bolig og kredit.

I afdelingen i Esbjerg bliver hun chef for seks kolleger, som arbejder med privatkunder, men afdelingen betjener også erhvervskunder via et nært samarbejde med bankens erhvervscenter i Nordenskov.

- Vi fortsætter uændret vores strategi med at en stærk prioritering af nærhed og det lokale, siger Lene Christiansen.

Hun er bosiddende i Varde og er mor to drenge på 6 og 11 år. Samtidig har hun to bonusdøtre på 13 og 15 år.

Andelskassen

Andelskassen har flere end 20 filialer rundt om i Jylland og på Fyn. I nærheden af Esbjerg har Andelkassen afdelinger i Nordenskov, Bramming og Ribe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Sydjylland

Påskefrokoster aflyses på stribe: Facebook og Skype redder det sociale samvær

Annonce