Annonce
Billund

Filskov Fodboldgolf Klub inviterer til Filskov Kro Open

Søndag den 23. juni inviterer fodboldgolfklubben i Filskov ind til Filskov Kro Open. Her er det tidligere landsholdsspiller Jakob Poulsen, der kæmper med traktordækket på det flotte anlæg. Foto: Jim Hoff
Søndag den 23. juni står der både fodboldgolf og sankthansfest på menuen ved det prægtige fodboldgolfanlæg i Filskov, når den lokale fodboldgolfklub byder ind til Filskov Open.

FILSKOV: I 2016 kunne Louise og Bent Sandfeld indvi deres helt egen fodboldgolfanlæg ved kroen i Filskov. Et anlæg der består af to baner på hver 18 huller, en såkaldt Fun-bane målrettet familier samt en Premium-bane, der henvender sig til folk med en vis flair for fodboldgolf og ikke mindst til de professionelle fodboldgolfere.

Sidenhen er der blevet afholdt en lang række mesteskaber og stævner på banen, heriblandt VM i 2017, og i dag betragtes banen af kendere som den bedste i Danmark. Filskov Fodboldklub har da også leveret både danmarks- og europamestre, så der er på alle parametre tale om en topklub med et helt eminent fodboldgolfanlæg.

Og netop dette imponerende fodboldgolfanlæg lægger søndag den 23. juni græs til Filskov Kro Open, der udgør 3. runde på DFGF Touren her i 2019. Her spilles der i A og B-rækker hos både damer og herrer, og spillerne kan her hente gode ranglistepoints til kontoen, der gøres endeligt op senere på året, når samtlige seks runder er gennemført.v

Annonce

Flotte præmier støttet af lokale sponsorer

Det er Dansk Fodboldgolf Forening (DFGF), der står som arrangør af Filskov Kro Open, mens den lokale fodboldgolfklub i Filskov hjælper til med det praktiske - og frem for alt lægger anlæg til.

- Der er tilmeldt 70 spillere fordelt på de fire rækker, og det er en rigtig flot opbakning. Vi har også en rigtig fin opbakning fra lokale sponsorer, som sammen med Filskov Foldboldgolf Klub har fundet midler til en masse fine præmier. Vi får et kæmpe sponsorpræmiebord, hvor der er velassorterede købmandskurve til bedste runder, hole in one og rookie-spillerne. Vi har valgt at gøre lidt mere ud af præmierne i år, for folk har vist efterhånden fået nok af sportstasker og drikkedunke, siger Tommy Christensen fra Filskov Fodboldgolf Klub.

Sankthansfest og underholdning for børnene

Udover at invitere til en god dag med en masse lækker fodboldgolf, har fodboldgolfklubben også allieret sig med Filskov Kro, og her vil Louise fra kroen sørge for et hyggeligt sankthansarrangement og underholdning til børnene.

- Vi har strikket programmet således sammen, at samtlige fire grupper har pause klokken 13.30, og her vil der så blive afholdt en hyggelig sankthansfest, hvor man kan hygge sig sammen, fortæller Tommy Christensen.

Han opfordrer folk til at kigge forbi denne søndag til Filskov Kro Open. Dels kan man jo få et kig på de hersens fodboldgolfspillere, og dels kan man blive en del af hyggen på denne sankthansdag. Man kan købe både mad og drikke, og der vil være gratis snobrød til børnene, så der er på alle måder lagt op til en hyggelig dag for hele familien - både for dem der er til fodboldgolf og for dem, der bare vil hygge sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Møde blev en skandale

Flere deltagere udvandrede i vrede, da cirka 35 advokater og ejendomsmæglere var mødt frem til et arrangement, hvor Styrelsen for International Rekruttering og Integration, SIRI, ville orientere om de regler, der gælder for udenlandske EU-borgere, som ønsker at slå sig ned i deres egen bolig i Danmark. Den frustrerede reaktion er fuldt forståelig. SIRI’s direktør Kasper Højvang Kyed og kontorchef Inge Thomsen var med. Civilstyrelsen stillede med direktør Lene Volke Roesen. Og så blev der ellers talt sort. Men konklusionen blev, at for eksempel en tysker ikke kan købe et hus i Danmark og så få et EU-opholdsbevis med virkning fra overtagelsesdagen. I stedet skal huskøberen først tage ophold i en lejet bolig, søge opholdstilladelse og efterfølgende flytte ind i sin ejendom. Den fortolkning er helt urimelig. Helt vildt bliver det, når kontorchef Inge Thomsen antyder, at den stramme praksis skulle bunde i politisk uvilje mod, at for eksempel tyskere køber ejendom i Danmark for at bo her. Disse mennesker er altså fra vores egen kulturkreds. I flere tilfælde er der desuden tale om personer, der i forvejen taler dansk, fordi de enten tilhører det danske mindretal eller har forberedt sig vældig godt på det nye hjemland. Samtidig er der ofte tale om stærkt efterspurgt arbejdskraft. Her bliver der absolut ingen problemer med integrationen. Skulle danske politikere virkelig være modstandere af denne form for indvandring, bør de pågældende efter kontorchefens udmelding straks stå frem og forklare sig. Det bliver i så fald interessant at høre argumenterne. Nu var der lykkeligvis både ejendomsmæglere og jurister med til det skandaløse møde. De sidstnævnte bør undersøge, om SIRI’s praksis ikke er i strid med EU’s bestemmelser. I givet fald skal der anlægges en prøvesag. Den nuværende tilstand er helt uacceptabel. Mennesker med viljen og evnen til at gøre noget godt for Danmark og en kulturel baggrund som vores egen er naturligvis hjertelig velkomne – eller bør være det.

Annonce