Annonce
Ribe Esbjerg HH

Fin præstation: Ribe-Esbjerg HH vandt med otte mål

Søren Rasmussen og Ribe-Esbjerg HH havde ingen problemer med at slå ligarivalerne fra Lemvig-Thyborøn med 27-19 (13-9). Foto: John Randeris
Annonce

Sejr, sejr, nederlag og fredag en sikker sejr på otte mål mod Lemvig-Thyborøn.

Så jo, Ribe-Esbjerg HH er kommet ret fornuftigt igennem de første uger af optakten til den kommende sæson.

- Det synes jeg helt bestemt. Jeg var ikke tilfreds med spillernes tilgang og attituden til træningskampen mod Skanderborg i onsdags, så det har vi brugt lidt tid på. Vi må som minimum kunne forvente, at folk er klar, mener cheftræner Kristian Kristensen.

Og udtrykket var meget bedre i fredagstesten mod Lemvig-Thyborøn.

- Det var en kontrolleret indsats fra vores side. Vi spiller generelt en fin kamp. Forsvaret er stabilt med Daniel Ingason tilbage inde i midten, og vores målmænd, der står en halvleg hver, gør det igen rigtig fint.

- Så jeg er sådan set ret tryk ved situationen. Jeg roste spillerne efter kampen, og de har fået fri på søndag, men derefter tager vi igen arbejdshandskerne på.

Og det bliver lidt mere alvorligt, når Ribe-Esbjerg HH skal i aktion næste gang. Torsdag i næste uge er der nemlig en udekamp i pokalturneringen mod HC Midtjylland fra den næstbedste række på programmet.

- Det er en rigtig vigtig kamp for os. Det er en opgave, som vi helt klart skal være i stand til at løse, vurderer Kristian Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce