Annonce
Esbjerg

Fin start med bølgeskvulp: Svømmestadion har lukket op for det varme vand - og hundredevis af vandhunde

Så er der vandsprøjt og kildren i maven i Svømmestadion Danmark i Esbjerg igen. Foto: Jacob Schultz
Svømmestadion Danmark er genåbnet. Der skulle lige bruges et par dage med fuld blus på varmen, før bassinerne var klar til gæsterne. Coronapasset stod sin prøve.

Esbjerg: Motionssvømmere og børnefamilier med længsel efter noget nyt og spændende var blandt gæsterne, da det store Svømmestadion Danmark åbnede efter fem måneders nedlukning.

Omkring 100 gæster stod i kø tyve minutter før, der søndag morgen blev åbnet til de mange bassiner og vandlande.

Tjek af coronapas gav lidt kø, men det blev taget med godt humør:

Annonce

- Nu har vi ventet i fem måneder, så kan vi også stå i kø i ti minutter, sagde en af gæsterne.

Over middag søndag havde der været 374 gæster gennem tælleapparaterne, hvilket gav et godt flow og god plads i bassiner og omklædningsrum.

I dagene op til åbningen er vandet og lokalerne blevet varmet godt op. Vandkvaliteten er blevet testet og godkendt af egne og eksterne teknikere, før de mange hundrede gæster fik lov til at kaste sig ud i strømhvivler, bølger og vandplask ved de nye rutsjebaner.

- Folk er superglade for at komme tilbage til bassinerne, det romerske bad og spaen, fortæller Lene Kikkenborg, afdelingsleder ved Svømmestadion Danmark.

De fleste havde lyntest lavet dagen i forvejen, mens enkelte børnefamilier spontane havde fået lyntest og måtte vente nogle minutter udenfor til det negative resultatet kom på telefonerne.

Afstand, afspritning af nøgler og skabe samt begrænsning af antal i de enkelte bassiner er som ved genåbningen sidste år - eneste nyhed er coronapasset, som alle lige skal vænne sig til.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce